Zvijezda Ženeve pred našim očima

Na salonu automobila u Ženevi on je bio jedna od najvećih zvijezda. Zahvaljujući trudu domaće Volvo ekipe, jedan primjerak novog modela S60 odmah je stigao u Hrvatsku.

20.3.2010.
0:16
VOYO logo

Ceremoniju predstavljanja započela je voditeljica Volvo marketinga za Hrvatsku Anamarija Hucika koja je mikrofon prepustila novom direktoru Volva za Jugoistočnu Europu - Loicu Claudeu.

O trenutnoj situaciji na tržištu automobila instruktivan govor održao je novi voditelj regije za Hrvatsku i Sloveniju Goran Bajić, dok je vrlo informativnu prezentaciju novog Volva S60 zaokružio voditelj Volvo odjela za produkte - Davor Ričković.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Iako ove godine nema Zagreb Auto Showa, Volvo vam ima što za pokazati", rečeno je na početku same prezentacije.

Nakon skidanja plahte s automobila prolomio se aplauz, koji je jasno dao do znanja što okupljeni stručnjaci misle o novoj švedskoj uzdanici. Novi Volvo S60 hrabro ulazi na teritorij u kojem suvereno vlada njemačko 'sveto trojstvo' – Audi A4, BMW 3 i Mercedes C klase.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Volvo S60 opremljen je revolucionarnim City Safety sustavom koji pri niskim brzinama u gradskoj vožnji koči ukoliko otkrije mogućnost sudara.

A tu je i prvi takve vrste u svijetu Pedestrian Detection sustav s Full Auto Brake funkcijom - sustav zadužen za otkrivanje pješaka na cesti te njihovo izbjegavanje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Proizvodit će se u Volvo tvornici u belgijskom Ghentu, s planom prodaje od 90.000 vozila godišnje. Narudžbe već se zaprimaju, a prvi primjerci na cestu stižu pred ljeto.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
Tajne vinove loze
default_cta
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
Yu-Gi-Oh sevens
default_cta
Obiteljske tajne
San snova
Cijena strasti
VOYO logo