Zvijezda je rođena!

Samo jedan pogled na novi BMW serije 6 Coupe biti će dovoljan da srca istinskih ljubitelja sportskih automobila, koji znaju prepoznati luksuz i inovativnu tehnologiju, zakucaju malo brže.

5.7.2011.
17:24
VOYO logo

Novi BMW serije 6 oduševljava sa svojim neodoljivim dizajnom te inspirira s još oštrijom voznom dinamikom od one koju je imao njegov prethodnik. Na svoj atraktivni način, kombinira sportske značajke s ekskluzivnom udobnošću te donosi prostor za prtljagu od 460 litara.

Zanosna estetika, vrhunske performanse, ekskluzivna unutrašnjost i izuzetno inovativne značajke opreme daju ovoj trećoj generaciji "automobila iz snova" njegovu vjerodostojnost.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Udobnost sportskog automobila s 2+2 sjedala

Konstruktorski i dizajnerski koncept kombinira dinamiku i izvanrednu udobnost sportskog automobila s 2+2 sjedala. Duljina automobila kao i međuosovinskog razmaka među kotačima dulja je 75 mm od prethodnika te je time unaprijeđena udobnost sjedenja za putnike na stražnjim sjedalima; za 39 mm je širi te 5 mm niži od svog prethodnika te je i time naglašen njegov sportski izgled.

Na tržištu će biti dostupan u sljedećim izvedbama: BMW 650i Coupe sa 8-cilindričnim motorom (300 kW/407 KS); BMW 640i Coupe sa 6-cilindričnim rednim benzinskim motorom (235 kW/320 KS), BMW 640d Coupe sa 6-cilindričnim rednim diesel motorom (230kW/313 KS). Sve izvedbe motora kombinirane su sa 8-stupanjskim sportskim automatskim mjenjačem kao standardnom opremom, BMW EfficientDynamics koji nema konkurencije u svom segmentu (uključujući Auto Start-Stop funkciju i ECO PRO za BMW 640i Coupe i BMW 640d Coupe); optimizirana učinkovitost kombinirana sa značajnim povećanjem snage od 30kW, 35kW i 20kW u odnosu na prethodne modele (BMW 650i, BMW 640i i BMW 640d).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Premijera BMW xDrive sustava!

Premijerno će u ovom coupeu biti predstavljen BMW xDrive sustav. To je BMW 650i xDrive Coupe s optimiziranim vučnim karakteristikama te izvanrednom sportskom upravljivošću zahvaljujući pogonu na sve kotače.

Novo razvijeno je i podvozje. To je jedini automobil u svom segmentu dostupan sa Electric Power Steering i dodatnim Integral Active Steering; Driving Experience Control kao standardnom opremom te Dynamic Damper Control i Adaptive Drive kao dodatnom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prvi je automobil u segmentu sa adaptivnim kratkim i dugim LED svjetlima, uključujući svjetla za maglu i stražnja svjetla sa također implementiranom LED tehnologijom.

Treba spomenuti i standardni BMW iDrive kontrolni sustav sa samostojećim kontrolnim zaslonom, paleta BMW ConnectedDrive značajki bez premca koja uključuje i posljednju generaciju BMW Head-Up zaslona (visoke rezolucije, grafike sa punim spektrom boja). Također su dostupne i Active Cruise Control sa Stop & Go funkcijom, upozorenje o napuštanju vozne trake, upozorenje o promjeni vozne trake, stražnja kamera, Surround View, Speed Limit Info, BMW Night Vision i Parking Assistant.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zadovoljstvo u vožnji skrojeno je individualnim preferencijama na temelju jedinstvenih opcija opreme, uključujući udobnost i sportska sjedala, aktivna sjedala, provjetravanje sjedala, ekskluzivnu Nappa kožu, keramičke aplikacije i novo razvijeni Bang & Olufsen surround sustav.

Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
Tajne vinove loze
default_cta
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
Yu-Gi-Oh sevens
default_cta
Obiteljske tajne
San snova
Cijena strasti
VOYO logo