U STILU MAD MAXA: / Pogledajte kakvu su reklamu obožavatelji napravili za Tesla automobile

Image

"Električna energija može pokretati svjetsku mašineriju bez potrebe za ugljenom, plinom ili naftom", dio je govora Nikole Tesle kojeg možemo čuti u kratkom filmu blizanaca Adama i Nathana Freisea

29.1.2016.
10:38
VOYO logo

"Not A Dream" je film inspiriran Modelom S kalifornijskog proizvođača Tesla Motorsa i legendarnim znanstvenikom po kome je ovaj električni automobil dobio ime. Film govori o Teslinoj viziji budućnosti u kojoj će električna energija zamijeniti sve druge energente. Jednako tako govori i o vozilu koji utjelovljuje njegova predviđanja, u ovom slučaju luksuznoj električnoj limuzini Tesli S.

Image
Image

Postapokaliptična atmosfera u filmu podsjeća na Mad Maxa. Slika prati govor Nikole Tesle povodom izgradnje Wardenclyffe tornja na Long Islandu, odakle se prema Teslinim zamislima trebala distribuirati bežična energija. Njegov glas interpretira glumac Jonathan David Dixon.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ovo je još jedna u nizu reklama za Tesla automobile koje su napravili njihovi obožavatelji. Istina, ovoga puta je cijeli projekt stručno odrađen od strane profesionalaca, pa je sigurno kako će "Not A Dream" dignuti više prašine nego neki multimilijunski spotovi konkurentnih proizvođača automobila.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo