U HRVATSKU STIGAO RANGE ROVER VELAR: / Jedan od najnaprednijih SUV-ova ikad pristiglih kod nas - starta cijenom od 560,485 kn

Image
Foto: PIXSELL
27.9.2017.
18:43
PIXSELL
VOYO logo

Progresivnim, atraktivnim i prepoznatljivim dizajnom koji oduševljava na prvi pogled, naprednom tehnologijom i potpunom posvečenošću svakom detalju, Range Rover Velar oduševit će vjerojatno baš svakoga, a posebice one koji ulaze u krug potencijalnih vlasnika ovog automobila koji starta cijenom od 560,485 kuna, a koja može, poželite li i možete li si to priuštiti, premašuje milijun kuna u svom vrhu ponude.

Galerija

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image

RANGE ROVER VELAR: Dobro pogledajte kako izgleda SUV koji pomiče granice

Image

RANGE ROVER VELAR: Dobro pogledajte kako izgleda SUV koji pomiče granice

Glamur, elegancija, moderno, zadivljujuće..., opisi su koji se nižu sami od sebe neovisno o tome trudite li se dočarati kako ovo vozila izgleda promatrate li ga izvana ili sjedite u njemu. Na sličan bismo način, primjerice, opisali elegantne ručice 'skrivene' u vratima koje prilikom otključavanja izlaze, a prilikom pokretanja vozila ulaze natrag u karoseriju iznimno udobnog 4803 mm dugog Range Rover Velara čija laserska svjetla snopove bacaju u daljinu veću od 500 metara,

Užitak koji pruža u vožnji na cesti pretvara se u užitak i na drugim površinama pa tako i kroz vodu čiju će dubinu i do 65 cm (što sam mjeri) svladati u nastojanju da se domogne prirodnijih površina za vožnju. Serijski dolazi s pogonom na svim kotačima i automatskim mjenjačem s osam stupnjeva prijenosa, može biti opremljen zračnim ovjesom koji omogućava 251 mm udaljenosti od podloge, a u ponudi je s pet motora – dizelski su snage 180, 240 i 300 KS, a benzinski 250 i 380 KS.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Međuosovinski razmak od 2874 mm omogućava iznimno prostranu luksuznu unutrašnjost kojom dominira digitalni kokpit, a tu je i Touch Pro Duo infotainment sustav kojim se upravlja putem dva 10-inčna zaslona na dodir visoke rezolucije koja su smještena na središnjem dijelu prednje armature. Zapremnina prtljažnog prostora iznosi 632 litre.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo