Tvornički styling Corse Color Race

Posebna verzija Corse već na prvi pogled prepoznatljiva je po žuto-crnoj kombinaciji boja i 17-colnim aluminijskim naplacima s niskoprofilnim gumama.

19.1.2010.
23:08
VOYO logo

Ugodno osvježenje u konfekcijskoj ponudi gradskih automobila predstavlja Opel Corsa Color Race. Namijenjena je mlađim vozačicama i vozačima, koji ne žele svog ljubimca davati na prerade raznoraznim tunerskim i styling tvrtkama, već žele tvornički proizvod s dušom.

A dušu ovoj Corski daju njena karakteristično oslikana karoserija i sportski interijer. Jednako tako bili su oslikani i kultni sportski modeli Opela pred više od 30 godina, Kadett B Rallye i Kadett C Coupé GT/E.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Osnovna boja je žuta (posebna kombinacija boja, nedostupna na drugim Corsama), s u crno oslikanim središnjim dijelom prednjeg poklopca, krova, poklopca prtljažnike, te donjih dijelova odbojnika i pragova.

Uz to idu i crni aluminijski naplaci s gumama dimenzije 215/45 R17. Iznutra je krasi trokraki kožni upravljač sa žutim prošivkama, žuti obrubi otvora za ventilaciju, te sportska sjedala sa žutim trakicama, baš kao nekada.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Oprema je bogata, a uz ovaj model serijski se dobije i krovni otvor. Corsa Color Race nudit će se s tri benzinska i tri turbodizelska motora, a u Njemačkoj će stajati od 15.560 eura naviše.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo