Seat Exeo ST

Ponuda Seata Exeo proširena je dolaskom karavana s oznakom ST.

7.1.2010.
15:41
VOYO logo

Ovaj automobil koji kombinira luksuz, udobnost i prostranost s tradicionalnom filozofijom Seata. Novi Exeo ST ide korak dalje u smislu praktičnosti i funkcionalnosti unutrašnjosti.

S obiteljskom karoserijom iznatno je povećan kapacitet prtljažnog prostora i sam utovar je mnogo lakši. Nadalje, s lansiranjem ST verzije ponuda modela Exeo sadrži još više opreme i novih sustava koji poboljšavaju sigurnost i udobnost u vozilu, što dodatno učvršćuje položaj novog modela Seata unutar segmenta limuzina srednje klase.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Novi Exeo ST izgledom je vrlo sličan verziji limuzine sa četvora vrata. Jedina razlika je u dužini karoserije i kapacitetu prtljažnika s povećanom nosivosti kod preklopljenih stražnjih sjedala, a tu su i krovni nosači koji su praktični za prijevoz većih predmeta.

Novi SEAT Exeo ST bit će dostupan s tri benzinska i tri dizelska motora. Benzinci su 1.6 sa 102 KS, 1.8 sa 150 KS, te 2.0 TSI s 200 KS, dok ponudu dizela čini 2.0 TDI opremljen DPF filtrom čestica i common rail tehnologijom sa 120, 143 i 170 KS.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kombinirani su sa šestostupanjskim ručnim mjenjačem koji potpuno zadovoljava odredbe EU5 standarda koji će na snagu stupiti 2011. godine.

Exeo ST krasi iznimno bogat popis osnovne serijske opreme, a može se birati između tri razine opreme – Reference, Style i Sport.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo