REZVANI BEAST X: / Zvijer od karbonskih vlakana sa 700 KS puštena s lanca

Image

Zaboravite na Lamborghinije, Ferarije i McLarene, ako tražite dozu adrenalina, onda je Rezvani Beast X automobil za vas. No, morat ćete požuriti jer je napravljeno samo pet primjeraka.

24.11.2015.
14:20
VOYO logo

Njegov prethodnik je imao 748 kilograma i 500 KS. Beast X ima karoseriju od karbonskih vlakana, pa je težina još uvijek malih 839 kilograma. No, Beast X pogoni 2,4-litarski twin-turbo motor s čak 700 KS, a uparen je s šestostupanjskim ručnim ili, ako želite doplatiti, sekvencijalnim automatskim mjenjačem. Kad smo već kod novaca, cijena ove zvijeri je 325.000 dolara.

Image
Image
Image
Image

Što se brojki tiče, Rezvani nije puno otkrio, još su dodali kako Beast X do stotke dolazi za 2,5 sekunde.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kako bi se mogli nositi s njim, Rezvani je ugradio aerodinamične spojlere i pragove, a tu su i 19-inčni naplaci od legura sa Continental SportContact SP ili Toyo Proxes R888 gume. Osim toga, Beast X ima i prilagodljive Bilstein amortizere te Alcon sustav kočenja visokih performansi.

Image
Image
Image
Image

Kako poručuju iz Rezvanija Beast X je najsnažnija i najekskluzivnija Zvijer ikad napravljena. Novi dizajn pomaže kod bolje aerodinamičnosti i upravljanja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Rezvani također ističe kako Beast X obilježava uvođenje novog X Division odjela unutar kojeg će se proizvoditi najekstremniji Rezvani modele.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo