Renault Trucks 'ušao' u Formulu 1

Renault Trucks je postao ekskluzivni dobavljač kamiona za Peter Sauberov F1 Tim, kojemu će tijekom sljedećih devet Grand Prix utrka u Europi na raspolaganju biti petnaest kamiona

21.5.2010.
16:56
VOYO logo

Kao ključni elementi logistike Formule 1 kamioni prevoze trkaće automobile i opremu F1 na svim svjetskim utrkama tijekom sezone.

Izlog tehnologije i izvrsnosti u automobilizmu, Formula 1, nezamisliva je bez tih grdosija koje se koriste za instaliranje paddocka i za prijevoz trkačkih automobila i opreme.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Četiri tegljača Magnum 520.18 4x2, osam tegljača Renault Premium Route 460.18 4x2, dva kamiona šasije Renault Premium Route 460.26 6x2 i jedan Renault Midlum 300.12 4x2 osiguravat će logistiku tijekom devet Velikih nagrada koje će održati u Europi.

Renault Trucks je osnažio svoju prisutnost u ovoj disciplini preko svog partnera Thomann Nutzfahrzeuge AG, službenog dobavljača kamiona za Tim F1 od Peter Saubera za europsku sezonu 2010., koja je počela u Španjolskoj.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U Renault Trucksu kažu kako ovo smatraju izvanrednom prilikom da spoje svijet cestovnog prijevoza s auto utrkom i dokažu svoju vrijednost u ovoj najvišoj kategoriji automobilizma.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo