Reinkarnacija Gullwinga na Grobiku

Na legendarnom Grobnik održan je dvodnevni automobilski spektakl Fascination Unlimited Road Show.

18.6.2010.
18:23
VOYO logo

Pod nazivom "Fascination Unlimited Road Show", u organizaciji Eurolinea, glavnog zastupnika Daimlera AG za Hrvatsku, a u suradnji s Daimlerom AG, mnogobrojnim su posjetiteljima u punom sjaju predstavljeni dobro poznati Mercedes-Benzovi automobili, ali svi u vrlo impresivnim izvedbama koje se rijetko susreću na cesti, usto s najjačim motorima i dojmljivo opremljeni.

Vozila su testirana na atraktivnoj brdskoj cesti prema Platku, a u testnim vožnjama moglo se uživati u vrhunskim izdanjima kao što su E-klasa Coupé 500, ML 63 AMG, SL 500, SLK 350, G 500, S-klasa 400 Hybrid, E-klasa Cabrio 220 CDI, te akcijskim modelima EUROlinea – C-klasi 200 CDI i E-klasi 200 CDI.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vožnje su bile organizirane u tri atraktivne skupine: dvije Fascination Unlimited, u kojima su posjetitelji mogli uživati u impresivnim performansama SL-a 500, ML-a 63 AMG, E-klase Coupé 500, SLK 350 i G 500, te jednoj BlueEFFICIENCY koju su predvodile dvije S-klase 400 Hybrid i dvije E-klase Cabriolet 220 CDI s efikasnim paketima mjera za optimizaciju potrošnje goriva i razine emisije štetnih tvari.

Tijekom svakog testa vozila su se izmjenjivala pružajući priliku da svatko ispita mogućnosti svog favorita. Vozilo se uz pratnju profesionalnih instruktora i prodavatelja koji su tom prigodom odgovarali na sva pitanja gostiju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Posebnu pozornost u izložbenom prostoru i na cesti plijenila je glavna zvijezda ovog događanja – SLS 63 AMG, u kojem su posjetitelji imali priliku, na suvozačevu sjedalu i uz Daimlerove instruktore, doživjeti osjećaj ubrzanja od 0 do 100 km/h za svega 3,8 sekundi.

Na posebno pripremljenom testnom poligonu posjetitelji su na raspolaganju imali E-klasu u kojoj su se demonstrirali svi sigurnosni elementi sustava PRE-SAFE, koji u slučaju rizičnih situacija u prometu automatski aktivira mjere za zaštitu putnika, te ESP.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Mislilo se i na najmlađe goste, oni su svoje vozačke sposobnosti mogli pokazati na simulatoru vožnje SLS AMG-a u Gran Turismu 5 na Playsation igraćoj konzoli.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo