PORSCHE EXCLUSIVE: / I vaša 911-ica može izgledati drugačije od ostalih

Image

Nakon predstavljanja osvježene verzije legendardnog 911 modela, Porsche je objavio popis dodatne opreme iz ekskluzivnog odjela u kojem su zaduženi za ispunjavanje individualnih želja kupaca.

29.12.2015.
11:51
VOYO logo

Još uvijek se vode rasprave jesu li novi 911 Turbo i 911 Turbo S samo neznatno prepravljeni ili novi modeli automobila. Za one koji baš žele da se njihova 911-ica razlikuje od ostalih, tu je Exclusive program za uređivanje automobila po osobnom ukusu kupca.

Image
Image
Image
Image

Tako se za novi 911 Carrera 4S Porsche Exclusive nude obojena kućišta svjetala i sjajno crne poklopce iza kojih se kriju mlaznice za pranje svjetala, a u tamnom tonu su i posebno dizajnirani 20-inčni naplatci Carrera Sport.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Osim toga, u ponudi su i brojne opcije za interijer, ekskluzivni ključevi, ali i mogućnosti ugradnje crnih završetaka cijevi ispušnog sustava, dodatno zatamnjena stakla, kao i izrada znaka Porschea i ispisa modela u crnoj boji.

Image
Image
Image
Image

Porsche Exclusive slične detalje nudi i za snažniji 911 Turbo, a ono po čemu se 911 Turbo razlikuje od Carrere su sjajno crne aerodinamičke karoserijske komponente, obojena kućišta zadnjih svjetala i unutrašnjost u Bordeaux crvenoj boji. Tu je i mogućnost odabira nekolicine aluminijskih detalja u unutrašnjosti i naslona za ruku u kojem je utisnut logo modela.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Image
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo