Pogledajte Nissanovu crnu pilu

Povodom obilježavanja 40 godina tradicije sportskih automobila s oznakom Z, Nissan je predstavio posebno izdanje modela 370Z. Proizvesti će ih svega 370 po cijeni od oko 50.000 eura.

10.2.2010.
17:06
VOYO logo

Ova posebna edicija napravljena je s ciljem da na simboličan način obilježi 40 godina na tržištu sportskih vozila s oznakom Z, a na tržište Starog kontinenta će ih izaći ravno 370.

Izvana, Nissan 370Z Black Edition prepoznatljiv je po posebnoj crnoj boji (na izboru su dvije nijanse crne), sivim 19 inčnim aluminijskim Rays naplacima iza kojih se jasno vide velika u crveno obojena kočiona kliješta, te amblemu 40th Anniversary na stražnjem dijelu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iznutra je također poseban, s interijerom u kombinaciji crvene kože i alkantre, dok i sjedala nose jubilarnu oznaku. Kolo upravljača je presvučeno kožom, s crvenim prošivcima, jednako kao i središnji greben, te koža oko ručice mjenjača.

Naravno, u opremi je i Connect Premium, Nissanov sustav koji ujedinjuje satelitsku navigaciju s touch screenom, audio-CD sustav, DVD, te iPod i USB konektor.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

HDD je kapaciteta 9,3 MB. Što se tiče mehaničkih specifikacija, ispod prednjeg poklopca je 3,7 litreni V6 stroj sa 328 KS, a dostupan je s ručnim ili automatskim mjenjačem.

Ovaj motor sada u potpunosti zadovoljava ekološke normeEuro5, a prve isporuke kupcima kreću početkom travnja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
KSW 94
Uživo 11. svibnja
VOYO logo