Ovo su najsportskiji Volvo modeli svih vremena!

Volvo je upravo predstavio potpuno nove modele S60 i V60 u izvedbi R-Design.

1.10.2010.
18:04
VOYO logo

Novi S60 i V60 najsportskiji su Volvo modeli svih vremena, a s R-Design paketom još su oštriji te predstavljaju prirodan odabir za istinske poznavatelje uzbudljive vožnje.

Volvo je razvoju S60 i V60 R-Design modela pristupio s maksimalnom pozornošću kako bi ponudio jedinstven spoj izgleda i voznih mogućnosti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Namijenjeni mlađoj populaciji vozača, R-Design inačice poznatih Volvo modela trebale bi ostvariti 10% od ukupne prodaje Volva S60 i V60, te tako preoteti dio kupaca od jake konkurencije u ovom segmentu.

Volvo stručnjaci za podvozje učinili su još jedan korak prema uzbudljivim voznim mogućnostima, te su izoštrili upravljivost, živahnost i sveobuhvatnost postojećeg dinamičnog podvozja na modelima S60 i V60.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Novi Volvo S60 i V60 R-Design ističu se brojnim posebno razvijenim detaljima kako izvana, tako i iznutra. Što se tiče vanjštine, najviše promjena vidljivo je na prednjem dijelu, gdje se nalazi redizajnirana maska hladnjaka, matirani detalji i spojler u donjem dijelu odbojnika.

Karakterističan dvostruki završetak ispušnog sustava i jedinstveni petokraki 18-inčni naplaci zaokružuju ukupan sportski nastup. Ponuda karoserijskih boja uključuje osam karakterističnih nijansi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U unutrašnjosti modela vozač i suvozač uživaju u sportski profiliranim sjedalima s novim jastucima koji pružaju dodatnu bočnu potporu. Presvlake sjedala dostupne su u nekoliko atraktivnih kombinacija boja, a tu su i poseban upravljač, ručica mjenjača, sportske papučice i tepisi.

Kada je u pitanju R-Design podvozje izoštreni su upravljanje, živahnost i sveukupan doživljaj u odnosu na standarno. Corner Traction Control novi je dodatak koji vektorira okretnu silu kako bi automobil u zavoje mogao ući još uglađenije. Ova tehnologija predstavlja dodatno usavršavanje DSTC sustava.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

R-Design paket moguće je kombinirati s brojnim benzinskim i dizelskim motorima, od ekonomične 1.6 D DRIVe verzije sa 115 KS, do vrhunske 3.0 T6 turbo verzije sa 304 KS.

U sredini se nalaze 2.0 litarski D3 dizelaš sa 163 KS i 2.4 litarski D5 dizelaš sa 205 KS, te 1.6 litarski benzinac u izvedbi sa 150 KS (T3) i 180 KS (T4) i 2.0 litarski benzinac sa 203 i 240 KS.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Novi Volvo S60 i V60 R-Design stižu još tijekom ove jeseni, a najveća tržišta bit će Velika Britanija, SAD (gdje će biti dostupan samo S60 R-Design), te centralna Europa.

Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo