OTVOREN 8. ZAGREB AUTO WEEK: / Automobilske tvrtke predstavile svoje novitete

Image
Foto: Autoweek.hr

U petak je u zagrebačkom Arena Centru na čak 30.000 kvadratnih metara izlagačke površine otvoreno osmo izdanje Zagreb Auto Weeka!

7.11.2015.
15:51
Autoweek.hr
VOYO logo

Samo za ovu prigodu premijerno je predstavljen novi Mercedes GLC, iznimno atraktivan i luksuzan SUV, nasljednik modela GLK, a nisu izostali niti ostali predstavnici ove premium obitelji. Najsretniji posjetitelj može osvojiti i mogućnost korištenja jednog od novih modela ovog premium brenda.

Opel kao i uvijek oduševljava svojim novitetima, pa je tako ekskluzivno na Auto Week-u premijerno predstavljena nova Opel Astra, koja ne samo da odiše inovativnošću, dinamičnim performansama te učinkovitošću već ju krasi kompaktna vanjština, prostrana unutrašnjost te elegantan i sportski dizajn. Tu je i novi Opel Karl, maleni šarmer, koji će zasigurno često biti viđan na gradskim prometnicama. Posjetitelji Arena Centra imaju priliku upoznati i novi Volvo V60 Cross Country, avanturistički automobil markantnog izgleda koji će oduševiti sve one željne sportske, ali i udobne vožnje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hyundai je publiku oduševio izloživši potpuno novog Tucsona, koji oduševljava dizajnom i prostranošću, dok Mitsubishi poglede mami redizajniranim i ušminkanim Outlanderom, a na ZAW-u ekskluzivno predstavlja i novog L-200. Auto Week premijerno donosi i ekskluzivan Subaru Levorg, sportski ali udoban karavan koji je prvotno bio namijenjen za japansko tržište, no ove jeseni lansiran je i na Starom kontinentu.

Za sve ljubitelje sve popularnijih buggya i quadova, Auto Week predstavlja mnoštvo tzv. automobila za zabavu pa su tako premijerno predstavljeni HISUN 800 EFI V2 i Terra Sport 800 EFI. A u sklopu europske turneje #500day, točno podne hrvatskoj je publici na spektakularan i inovativan način premijerno je predstavljen novi Fiat 500!

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo