OPEL VOLI PSE: / Predstavljen prvi dog-friendly salon u Hrvatskoj

Image

Opel se prvi u Hrvatskoj odlučio automobilski salon učiniti prijateljskim za pse i time poslati humanu poruku o važnosti brige za životinje.

24.9.2015.
10:21
VOYO logo

Kako bi vlasnicima pasa osigurao što ugodniji boravak u salonima, uz podršku udruge Prijatelji životinja iz Zagreba, koja je prepoznala važnost ovoga projekta, Opel Hrvatska otvorio je vrata svojeg prvog dog-friendly auto salona u kojemu se mogu pronaći i edukativne brošure sa savjetima kako biti odgovoran skrbnik životinje te kako se ophoditi i ispravno postupati prema kućnim ljubimcima.

„Pohvaljujemo Opel zbog otvaranja dog friendly salona i uključivanja u edukaciju o važnosti pravilne skrbi za životinje i boljeg odnosa prema njima“, naglasio je predsjednik udruge Prijatelji životinja Luka Oman.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Za lokaciju prvog dog-friendly Opel salona odabran je PSC Zagreb na Slavonskoj aveniji čiji je unutarnji i vanjski prostor pomno redizajniran i opremljen kako bi u potpuno bio prilagođenog potrebama četveronožnih ljubimaca. Pseće poslastice, posudice za vodu, pseći poligon, igračke, četke te ostali popratni pribor za ljubimce samo su neki od sadržaja koji će razveseliti svakog ljubimca i njegovog vlasnika kada dođu u salon.

Image
Image

„Opel kao društveno odgovorna kompanija osim proizvodnje vrhunskih automobila uvijek želi pružiti više s ciljem zadovoljenja najviših očekivanja naših kupaca pružajući full customer care uslugu. U Opel salonima odavno se nalaze lounge zone sa wifi pristupom za vlasnike vozila i korisnike servisa u sklopu kojih se mogu pročitati novine i popiti kava, a tu je i kutak za djecu gdje se djeca bezbrižno zabavljaju raznovrsnim sadržajima. Kako bi zaokružili našu uslugu odlučili smo i vlasnicima pasa omogućiti što ugodniji boravak u Opel salonima uvodeći dog-friendly zonu koja se sastoji od parka za pse u dvorištu i zone za kućne ljubimce u unutrašnjosti salona“, istaknula je marketing managerica Opela Hrvatska, Marija Klaić, dodavši kako je riječ o pilot-projektu s tendencijom širenja i na ostale Opel salone.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo