Novo lice Transportera

Obnovljeni VW Transporter je službeno stigao u Hrvatsku. Europski tržišni lider je u novoj generaciji štedljiviji, ekološki prihvatljiviji, sigurniji i udobniji nego ikad dosad.

19.1.2010.
23:08
VOYO logo

Transporter, Multivan, Caravelle i California i dalje postavljaju nove standarde u segmentu. Modelski niz Transporter optički slijedi Volkswagenov DNA – dizajn.

Zahvaljujući novim prednjim svjetlima, novoj masci hladnjaka i novom poklopcu motora prednji dio vozila je postao znatno markantniji. Čiste, horizontalne linije čine izgled Transportera suverenijim i visokokvalitetnim.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Turbodizelski motori zamijenjeni su motorima s Common-Rail ubrizgavanjem najnovije generacije. Time je kod dizelskih motora, čiji se raspon snage kreće od 84 do 180 KS, potrošnja goriva smanjena za do 20 posto u odnosu na prethodni model.

Istovremeno je značajno smanjena buka motora. Osim toga, po prvi put se može naručiti i 7-stupanjski mjenjač s dvostrukom spojkom. U verziji sa 180 KS s DSG mjenjačem potrošnja goriva je u odnosu na prethodnika sa 6-stupanjskim automatskim mjenjačem smanjena za dvije litre. Također se po prvi put automatski mjenjač može kombinirati s 4MOTION pogonom na sva četiri kotača.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U novom T5 je znatno poboljšan i komfor. Interijer oduševljava novim, plemenitim instrumentima i upravljačem, novom generacijom radio-/navigacijskog sustava, sustavima LED – osvjetljenja, tkaninama i ergonomski poboljšanim sjedalima. Novost u ponudi je servo upravljač (servotronic) ovisan o brzini vožnje, koji nadalje povećava udobnost vožnje.

Pored novih kočinica i serijskog ESP-a Transporter se opcionalno može opremiti novim sustavima pomoći vozaču kao što su pomoć pri parkiranju i pomoć pri promjeni voznog traka, koja upozorava na vozila u mrtvom kutu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo