NEMA IM PREMCA: / Prometna policija u Dubaiju kupila jedan od samo 918 primjeraka Porsche 918 Spyder modela

Image
Image

Nedavno smo pisali o najboljoj reklami za prometnu policiju ikad i pritom mislili na policiju u Ujedinjenim Arapskim Emiratima.

16.11.2015.
12:18
VOYO logo

Image
NJIMA NITKO NE POBJEGNE: /

Ovo je najbolja reklama za prometnu policiju ikad

Prije svega treba reći kako je ovaj auto proizveden u, kako mu i ime kaže, samo 918 primjeraka. Cijena je nepoznata, no kreće se negdje oko milijun dolara. Jedan od najsnažnijih i najskupljih Porsche automobila ima hibridni, benzinsko-električni pogon. Benzinski 4,6-litreni V8 motor proizvodi 616 KS, a dva električna motora dodatnih 283 KS, što je ukupno 899 KS, koji će u slučaju potjere do stotke stići za samo 2,8 sekundi, a od 0 do 200 km/h za 7,8 sekundi.

Image
Image
Image
Image

Kako piše Emirates 24/7, prometna policija Dubaija trenutno u garaži krije 3 Porsche Panamera S E-Hybrid modela, Bugatti Veyron, Lamborghini Aventador, Ferrari FF, Chevrolet Camaro SS, Mercedes-Benz SLS AMG, Bentley Continental GT, Aston Martin One-77, Ford Mustang GT, BMW M6 Gran Coupé, Brabus G63 AMG, Lykan HyperSport, Audi R8, Nissan GT-R, Mercedes-Benz SL63 AMG, McLaren MP4-12C, Hummer H3, Lexus GS i mnoge druge automobile.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Image

Naravno, ovi automobili će u Dubaiju prvenstveno služiti kao turistička atrakcija, no u slučaju potrebe spremni su uhvatiti i najbržeg bjegunca. Nema što, zbog ovakvog voznog parka vrijedno je posjetiti bliskoistočnu prijestolnicu superautomobila. A možda bi se mogli i prijaviti za mjesto na policijskoj akademiji?

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
Tajne vinove loze
default_cta
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
Yu-Gi-Oh sevens
default_cta
Obiteljske tajne
San snova
Cijena strasti
VOYO logo