NE OČEKUJTE TO OD NJIH: / Rolls-Royce ne odbacuje budućnost, no samoupravljanje i hibridi njima nisu prioritet, a razlog je jasan

Image
Foto: Screenshot
6.7.2017.
12:59
Screenshot
VOYO logo

"Elektrifikacija predstavlja napredak, a za nas nema međukoraka poput hibridizacije. Stiže vrijeme, nemoguće je točno predvidjeti kada, nestanka motora s unutarnjim izgaranjima. Trebat će puno vremena, no to će se sigurno dogoditi", kazao je Müller-Otvös, prenosi Autocar, i potom objasnio zašto na tržište nikad neće stići hibridni primjerak Rolls-Roycea.

"Naš brand nije, na neki način, glavni igrač u revolucioniranju tehnologije. Naši kupci su oni koji biraju najveći luksuz, nema mjesta za nedostatke. Neprihvatljivi su nam kompromisi po pitanju tehnologije ili načina rada naših proizvoda."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Lani je Rolls-Royce otkrio konceptni potpuno električni autonomni automobil. No, poručio je glavni čovjek proizvođača luksuza, niti samoupravljanje nije ono što zanima njihove klijente.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nije im to nužno, mnogi od njih imaju vozače. Nikad mi niti jedan nije prišao i pitao kada na tržište stiže samoupravljivi Rolls-Royce."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo