Na ljetovanje sa stilom - California Beach

Volkswagen je ponudio novo izdanje svog legendarnog multipraktika.

14.6.2010.
18:18
VOYO logo

Niti jedna California se nije tako povoljno nudila sa svojom multivarijabilnošću kao California Beach. Naime, ovaj multitalent sa serijskim podiznim krovom, dvije različite verzije i mjestom za spavanje za četiri osobe još više se dokazuje kao vozilo za kampiranje te vozilo za svakodnevnu upotrebu.

Kupac se k tome odlučuje ili za kampersku verziju s četiri do pet sjedala i s pretincem za odlaganje ili za verziju s pet do sedam sjedala koja više ime karakter monovolumena. Za zatamnjivanje interijera na raspolaganju su od B-stupa integrirani roloi, a od neželjenih pogleda u vozačevoj kabini štite i tkanine za prednja stakla. Klizni prozor na lijevoj strani vozila osigurava pritjecanje svježeg zraka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prednja sjedala se mogu okretati te su sastavni dijelovi oba koncepta unutrašnjosti. Stolić koji je pohranjen u kliznim vratima i koji se može koristiti kako u unutrašnjosti vozila tako i vani te dvije sklopive stolice pohranjene u stražnjim podiznim vratima kompletiraju multifunkcionalu opremu Californije Beach.

Izvana se 'prerađena' California Beach može prepoznati po 17 inčnim čeličnim felgama i lakiranim branicima. Poboljšana je i funkcionalna oprema. Tako su sad u serijskoj opremi i bočni zračni jastuci te zračni jastuci za vozača i suvozača kao i električni podizači prozora i električna i grijana vanjska osvrtna zrcala. U serijsku opremu spadaju i centralno zaključavanje s daljinskim upravljanjem te druga baterija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Top verzija Californije Beach može se naručiti s automatskim klima uređajem i 132 kW snažnim TDI –motorom, koji se može kombinirati i s DSG - mjenjačem i 4MOTION pogonom na sva četiri kotača. Narudžbe za Californiju Beach primaju se od lipnja, a prve isporuke uslijedit će krajem ljeta.

Početna cijena Californije Beach s motorom od 62 kW i serijskim petostupanjskim mjenjačem iznosi 294.317 kuna.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo