Kotrljajuća legenda u toplessu!

Točno na vrijeme, uoči službenog početka proljeća, Volkswagen nastavlja priču o uspjehu Golfa Cabrioleta i na ženevskom salonu slavi svjetsku premijeru njegove nove generacije.

17.3.2011.
17:37
VOYO logo

Velika su očekivanja spram nasljednika kultnog kabrioleta, koji je primjer najviše kvalitete i sigurnosti, prema riječima je dr. Ulrich Hackenberga, člana upravnog odbora marke zaduženog za razvoj tijekom konferencije za tisak na automobilskom salonu u Ženevi.

Kako ranije, tako i sada osjećaj životnosti i slobode trebao bi uvjeriti i nove skupine kupaca. To jamči niz tehničkih novosti kao što su emocionalan dizajn i brojne ideje vezane uz opremu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tako je vozilo s četiri sjedala serijski opremljeno potpuno električnim sklopivim krovom od tkanine. Golf se otvara za svega 9,5 sekundi; do brzine od 30 km/h otvara se i tijekom vožnje.

Zatvoren spada među najtiše Cabriolete. Opremljen je automatskom zaštitom kod prevrtanja, prednjim i bočnim zračnim jastucima za glavu/grudni koš, zračnim jastukom za koljena na vozačevoj strani i ESP-om.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Osim toga Golf Cabriolet nudi najveći unutrašnji prostor u svojoj klasi, a zahvaljujući 'softtopu' i potpuno funkcionalan prtljažnik (250 l) i pri otvorenom sklopivom krovu.

Idealni za vožnju s Cabrioletom su šest motora s izravnim turbo-ubrizgavanjem s rasponom snage od 77 kW / 105 ks do 155 kW /210 ks. Užitak u vožnji usto jamče brzi i štedljivi suvremeni automatizirani mjenjači s dvije spojke DSG koji se isporučuju u kombinaciji s četiri motora.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tri benzinska (TSI) i jedan dizelski (TDI) motor će se ugrađivati u energetski učinkovite BlueMotion modele (s tehnologijom rekuperacije i start-stop sustavom).

Kako učinkovito novi Golf Cabriolet troši gorivo pokazuje model s 1,6 TDI motorom snage 105 ks s BlueMotion tehnologijom: on u prosjeku troši svega 4,4 l na 100 km (117 g/km CO2).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Golf Cabriolet ima 30-godišnju povijest. To je omiljeno vozilo s velikim brojem fanova, koji žude za slobodom, prirodom i neovisnošću. Od 1979. godine više od 680.000 kupaca na cijelom svijetu proglašava Golf Cabriolet kultnim automobilom.

Toma
Hotel Beograd
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo

Još iz rubrike