Infiniti došao svojim fanovima u Hrvatsku

Zvijezde večeri bili su modeli Infinitija G37 sedan, G37 coupe, G37 cabrio, EX37 i FX50 koji su se lagano klizeći po crvenom tepihu predstavili uzvanicima.

12.7.2010.
19:03
VOYO logo

Ispred zgrade Muzeja suvremene umjetnosti Hrvatskoj je predstavljena marka Infiniti. Domaćin večeri je bio novoizabrani partner Infinitija u regiji, tvrtka Grand Auto, koja je također uvoznik marki Ford i Jaguar.

Zvijezde večeri bili su modeli Infinitija G37 sedan, G37 coupe, G37 cabrio, EX37 i FX50 koji su se lagano klizeći po crvenom tepihu predstavili uzvanicima. Posebno mjesto zauzeo je najnoviji model, FX30 diesel koji je prošlog tjedna u Barceloni predstavljen hrvatskim automobilskim medijima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Novi uvoznik je gostima najavio otvorenje Infiniti centra i početak prodaje automobila marke Infiniti na hrvatskom tržištu.

Večeri su nazočili i predstavnici Infinitija Europe, kao i veleposlanik Japana u Republici Hrvatskoj, Njegova Ekselencija Yoshio Tamura te mnoge poznate osobe iz javnog života, sporta, estrade, politike i poslovnog svijeta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Infiniti Europe je do danas otvorio 35 centara, uključujući one u gradovima Pariz, Madrid, Barcelona, Valencija, Milano, Atena, Antwerpen, Varšava, Rim, Zurich, Roterdam, Sofija, Amsterdam, Prag, Padova i Ženeva.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo