I to je moguće: Jaguar sada štedljiv, ali i opasno brz!

Novi Jaguar XF limuzina i XK sportski coupé premijerno su predstavljeni na sajmu automobila u New Yorku 2011.

22.4.2011.
18:21
VOYO logo

Značajne promjene i poboljšanja kroz cijeli proizvodni program donose performanse, profinjenosti i potrošnju goriva na nove razine, dok osvježenja dizajna dodatno naglašavaju suvremeni izgled najnovije linije vozila Jaguar.

XK modelske godine 2012. uspješno nastavlja stopama nagrađivanih prethodnika i ponosno nosi epitet visokih performansi sportskog modela GT.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nova izvedba najviše klase u seriji, XKR-S, novi je vodeći model marke Jaguar jer se radio o najsnažnijem proizvodnom automobilu ikad koji razvija maksimalnu brzinu od 300 km/h i ubrzanje od 0-96 km/h za 4,2 sekunde.

Ciljane kozmetičke promjene na prednjem i stražnjem kraju napravljene su u cijelom proizvodnom programu XK i donose osvježenje vizualnog izgleda, a dodatne opcije za personalizaciju dostupne su kroz brojne posebne pakete dodatne opreme, kako za performanse tako i za dizajn.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nove opcije unutrašnjosti omogućit će i najzahtjevnijim vozačima da naglase luksuz ili performanse koje odlikuju novi model XK.

Model XF ima redizajniran prednji i stražnji kraj više u skladu s vodećim modelom u seriji XJ. Model XFR sa mehaničkim kompresorom ima dodatne upadljive dizajnerske promjene koje daju naznaku o tome što ovaj snažan model krije ispod poklopca motora.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Među glavnim tehnološki naprednim značajkama nalaze se potpuno novi, najnapredniji 2,2-litreni turbo dizel motor s četiri cilindra na modelu XF, koji dolazi s inteligentnim sustavom Stop/Start koji osigurava uštedu goriva i manje emisije štetnih plinova, a koji je po prvi put upotrijebljen na jednom modelu Jaguar.

Posebna inačica modela XF za slobodnu prodaju bit će jedno od najštedljivijih vozila u liniji proizvoda marke Jaguar – s potrošnjom od 5,4 l/100 km i emisijama CO2 od 149 g/km – a istovremeno će zadržati sve performanse i eleganciju zbog kojih se ističe kao prava sportska limuzina marke Jaguar.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo