Hyundai Elantra stiže na hrvatsko tržište!

Ovih dana i službeno je potvrđen dolazak modela Elantra na hrvatsko tržište. Riječ je o petoj generaciji jednog od najprodavanijih modela Hyundaija u povijesti.

6.7.2011.
12:04
VOYO logo

O tome govore i vanjske dimenzije Elantre: dužina 4530 mm, visina 1445 mm i širina 1775 mm. Nova Elantra je još jedan nositelj promjena u marci. U Hyundaiju ga zovu "game-changer" jer je napravljen s namjerom da bude najbolji automobil u segmentu počevši od dizajna do opreme i performansi.

Tome svakako treba pridodati i reputaciju kvalitete i pouzdanosti, te izrazito povoljne cijene. Najviša razina sigurnosti, najniža razina buke i najviša razina opreme u odnosu na postojeće konkurente također su aduti Elantre. Na Hrvatsko tržište Elantra dolazi sa benzinskim motorom obujma 1.6 litre (Euro 5), snage 130 KS u kombinaciji sa šestostupanjskim ručnim mjenjačem. Ovaj motor je i najprimjereniji domaćem tržištu zbog najboljeg omjera cijene i performansi te rekordno niske potrošnje od 6,4 litre/100 km.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Maksimalna brzina Elantre iznosi 200 km/h što je zasluga najnižeg koeficijenta otpora zraka (0,28), a s mjesta do 100 km/h ubrzava za 10,7 sekundi. Elantra koristi i nove generacije čvrstih i laganih materijala, te joj minimalna masa iznosi svega 1161 kg.

Nova Elantra na hrvatsko tržište stiže u rujnu, te je prethodnik vala noviteta iz Hyundaija. Istovremeno u Hrvatsku stižu i i40, te jedinstveni Veloster. No, i to je tek početak ofenzive novih modela iz Hyundaija napravljenih u duhu "New Thinking. New Possibilities". Više pojedinosti o Elantri, opremi i cijenama biti će dostupno prije dolaska modela na HR tržište.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo