Gradska iskra napada tržište

Nova generacija Chevrolet Sparka jednako je zabavna i moderna koliko i funkcionalna, ekonomična, ekološki prihvatljiva, te predstavlja izvrsnu vrijednost za novac.

18.12.2009.
19:12
VOYO logo

Stvoren kako bi zadovoljio sve veću potražnju za malim automobilima, taj najbrže rastući dio tržišta novih automobila na svjetskoj razini, Spark je novopridošlica koja ima zadatak svidjeti se kupcima iz cijelog svijeta, od Azije do Europe, Afrike, Australije i Amerika.

U 2009. segment mini automobila ili A-segment zabilježio je daljnji rast i sada čini gotovo 10 posto ukupnog europskog tržišta osobnih automobila (porast sa 6,5 posto u 2008. te s ispod 5 posto 2005. godine).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Od samog početka Spark je dizajniran i konstruiran da bude moderan i ekspresivan, ali da istovremeno nudi puno prostora i praktičnosti. Nema puno tako malih automobila koji nude prednosti pet vrata, pet sjedala te pristojno velikog prtljažnog prostora.

Ukupan izgled je elegantan, smion i u skladu s tržišnim trendovima. Preciznost i pažnja posvećena detaljima nije rezervirana samo za vanjski dio vozila, jer Sparkova kabina je sama po sebi pravo dizajnersko umjetničko djelo koje krasi izvanredna kvaliteta izrade.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Chevroletovi kupci uživat će u udobnosti, prostranosti i kontrolama koje je lako koristiti, a sve upakirano u stil jedinstven u ovom segmentu.

Multimedijske mogućnosti su uglavnom na izbor samim kupcima Sparka koji sada mogu uživati u svojim omiljenim pjesmama na radiju, CD-u ili MP3 obliku ili pak uključivanjem nekih od prijenosnih glazbenih svirača preko USB ili Aux-in utičnica.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sparkova veličina i upravljivost kao stvoreni su za urbano življenje. Chevroletov novi mini dolazi u kompaktnom pakiranju: dugačak je samo 3.640 mm, a širok 1.597, pa se lako može zavući u uska parkirna mjesta kakva su nam još jedino preostala u gradu.

Dva motora će biti ponuđena prilikom predstavljanja automobila – oba benzinska, volumena 1.0 (68 KS) i 1.2 litre sa 81 KS. Spark troši samo 4,8 litara goriva na 100 km i emitira 113 g/km ugljičnog dioksida.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Po cjeniku osnovni model Sparka s 1.0 motorom je 58.400 kuna. Oprema osnovnog modela uključuje već šest zračnih jastuka, ABS i servo upravljač. Spark se možete naručiti već sada, a prvi kupci dobit će iPod Nano.

Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo