FOTO: / Draga, povećao sam Ibizu

Karavanska verzija najpopularnijeg Seatovog modela predstavlja za tu tvrtku ulazak u novi segment. Karakterizira ga mladenački i sportski stil, jednostavnost rukovanja i pristupačnost cijene.

15.7.2010.
18:08
VOYO logo

Na hrvatsko tržište stigla je Ibiza ST, karavanska verzija najpopularnijeg Seatovog modela koji za tu tvrtku predstavlja ulazak u novi segment.

Još od popularne Cordobe Vario segment malih karavana u Seatu je ostao nepopunjen. Novi kompaktni karavan karakterizira mladenački i sportski stil, jednostavnost rukovanja i pristupačnost cijene.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

S dužinom od 4.23 metara, Ibiza ST je čak za 18 centimetara duža u odnosu na Ibizu. Time se stvara golemi prtljažni volumen kako bi se zadovoljili svi zahtjevi sportskog i mobilnog stila življenja. Osnovni volumen od 430 litara može se dodatno povećati u stupnjevima, preklapanjem stražnjeg podijeljenog sjedala.

Ibiza ST bit će u ponudi s tri benzinska i tri TDI motora s common-rail ubrizgavanjem. Pokrivaju raspon snage između 70 i 105 KS. Ovdje je potrebno posebno istaknuti učinkovite 1.2 TDI i 1.2 TSI motore.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bogata lista osnovne serijske opreme Ibize ST sadrži klima uređaj Climatic, ABS, četiri zračna jastuka, radio-uređaj MP3 s komandama na upravljaču, električni paket, preklopivu stražnju klupu i drugo. Cijene se kreću od 84.900 kuna pa naviše.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo