CITROEN SA ŠATOROM: / Prespavajte u Cactus M konceptualnom automobilu

Image

Citroen isprobava novi pristup potencijalnim kupcima sa svojim Cactus M modelom nudeći im testnu vožnju, ali i priliku da prespavaju u vozilu.

16.10.2015.
10:24
VOYO logo

Cactus M je predstavljen na sajmu automobila u Frankfurtu, gdje je privlačio pažnju ne samo zbog nesvakidašnjeg dizajna, već i upadne havajsko plave boje. Time su u Citroenu htjeli naglasiti kako inspiracija dolazi iz svijeta surfanja, ali i ukazati na prednosti koje ovaj automobil ima za ljubitelje valova. Znamo, ljetni dani su iza nas, no ne škodi krenuti s planovima za naredni godišnji odmor.

Image
Image

Unutrašnjost je presvučena vodootpornom tkaninom, a cijela kabina se po potrebi može oprati šmrkom. Pritom će voda izaći kroz otvore napravljene upravo za takve prilike.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ovaj automobil je zamišljen sa dva vrata, no putnici na zadnju klupu mogu doći preko vanjskih stepenica. Inače, stražnja sjedala se preklapaju i tvore krevet, a Cactus M ima i ugrađen šator na napuhavanje, koji može služiti kao odličan bivak za dvoje ljudi.

Image
Image

"Željeli smo dodatno naglasiti iskustvo boravka na otvorenom", kažu u Citroenu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nažalost, natječaj nije dostupan u našoj zemlji, ako želite prespavati u Cactus M morat ćete skočiti do Francuske, Njemačke, Velike Britanije, Italije ili Španjolske. Ili pričekajte početak komercijalne proizvodnje...

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo