Citroën ušao u svijet mode

Na otvaranju retrospektive rada genijalnog kreatora Yves Saint Laurenta predstavljen je novi modni dodatak, uzvanike je dočekao posebno personalizirani DS3,

24.3.2010.
18:20
VOYO logo

Udružujući prvi model svoje linije DS s dizajnerom koji je uveo revoluciju u žensku garderobu, Citroën ponovno potvrđuje svoj smjer nazvan Créative Technologie.

Upravo je ova izvedba, personalizirana u bojama retrospektive Yves Saint Laurenta, poslužila za prijevoz osobama iz svijeta mode i filma koje su se prošlog tjedna našle u pariškom muzeju Petit Palais.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Izložba koju je organizirala zaklada Pierre Bergé-Yves Saint Laurent okuplja više od 300 modela koji u svom povijesnom i kulturnom kontekstu predstavljaju presjek djela velikog dizajnera, od njegovih početaka u Dioru 1958. sve do povlačenja u mirovinu 2002. Javnosti su po prvi put bile predstavljene mitske fotografije Yves Saint Laurenta koje je snimio Jean-Loup Stieff 1971. godine.

Trendovsko gradsko vozilo senzualnih i zategnutih linija, Citroën DS3 na taj način ulazi u svijet mode, udružujući jedinstvenu atmosferu luksuza i profinjenosti s elegancijom i revolucionarnom estetikom velikog dizajnera Yves Saint Laurenta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo