Citroën DS3 samo za brončanog Faka

Proslavljeni biatlonac će među prvima u Hrvatskoj voziti adut nove linije DS, koji će biti u prodaji tek početkom travnja 2010.

1.3.2010.
17:53
VOYO logo

U subotu 27. veljače je u salonu Citroën u Zagrebu održana konferencija za novinare olimpijca Jakova Faka nakon njegovog povratka sa ZOI u Vancouveru.

Mladi Mrkopljanin je jedan od najvećih talenata u svijetu biatlona. Nakon brončanog odličja na Svjetskom prvenstvu 2009. u Južnoj Koreji, Fak je osvojio brončanu olimpijsku medalju u Vancouveru i tako proslavio Hrvatsku u svijetu olimpizma i biatlona.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na samoj konferenciji su govornici Nikola Županić, predsjednik Hrvatskog biatlonskog saveza, Josip Čop, glavni tajnik Hrvatskog Olimpijskog Odbora i Davor Dasović, direktor salona Citroën Savska čestitali sjajnom biatloncu na postignutom uspjehu.

Sama svečanost je kulminirala kada je Fak primio ključeve novoga Citroëna DS3. Proslavljeni biatlonac će time među prvima u Hrvatskoj voziti ovaj Citroënov adut nove linije DS, koji će biti komercijaliziran u Hrvatskoj početkom travnja ove godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
Samit
default_cta
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Barbapapa
default_cta
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo