TRAKTOR BUDUĆNOSTI: / Ovako to izgleda kada Zetor i Pininfarina udruže snage

Image

Pininfarina je jedan od najpoznatijih dizajnerskih studija na svijetu. Njihov potpis nalazi se na brojim automobilima. A Zator je jedan od najpoznatijih brandova za traktore.

13.11.2015.
9:48
VOYO logo

Poanta ove suradnje je probuditi želju za poljoprivredom, u čemu su potpuno uspjeli. Klasični traktor dobio je odlike sportskog automobila, prije svega u obliku zatamnjenih prozora te crvene sportske boje. Karoserija je također promijenjena kako bi Zetor dobio sportski izgled.

Image
Image

Koliko god bio privlačan, ovo je ipak samo konceptan model, pa ga vjerojatno nikad nećete vidjeti na nekoj njivi. Ovaj model je napravljen povodom 70. obljetnice početka rada Zetora. No, kada su čelni ljudi Zetora vidjeli kakav dobar posao su napravili dizajneri iz Pininifarine, izrazili su želju ubuduće koristiti više dizajnerskih elemenata na svojim traktorima, ali uz isto vrijeme zadržati sve potrebne tehničke sposobnosti po kojima su poznati.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon Hannovera Zetor by Pininfarina će biti izložen u Zetorovoj galeriji u češkom Brnu.

Image

"Ponosni smo na rezulate naše prve suradnje s Pininfarinom. Ovaj traktor u novom ruhu na pravi način dočarava snagu i izdržljivost Zetorovih mašina te u isto vrijeme pobuđuje emocije i strast", rekao je Adam Žert, Zetorov direktor maretinga.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo