BRITANSKI UKUS: / Automobil iz snova izgleda kao automobil iz horror filmova

Image

Kada bi vas zamolili da nam opištete savršeni automobil, sigurni smo kako ne izgledao nimalo poput ove rugobe na slici.

21.10.2015.
13:03
VOYO logo

Upitani za opis savršenog automobila ispitanici su dobili slike različitih modela podijeljenih u četiri kategorije - sport, svakodnevni, retro i veliki. Nakon što su izabrali dva omiljena vozila u svakoj kategoriji, izjasnili su se i o omiljenom dijelu kod tih automobila - kotači, prednja svjetla, zadnji branik ili nešto četvrto.

Upitani su i za omiljenu boju, broj vrata, izgled karoserije, a odgovore s najviše glasova Hancock je složio u kolaž koji predstavlja sliku automobila kakav britanska javnost sanja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Image

Konačni dizajn uključuje osam različitih vozila: Aston Martin DB9, Audi A1, Citroën C4 Picasso, Lamborghini Gallardo, Mini Cooper, Range Rover Evoque, Rolls-Royce Phantom i Triumph Spitfire. Britancima su najbolja zadnja svjetla A1-ice, dok Mini Cooper ima najbolja prednja svjetla. Omiljeni krov je onaj s Lamborghini Gallarda, a vrata od Rolls-Royce Phantoma.

"Istraživanje je bilo vrlo zanimljivo, a što me najviše iznenadilo je činjenica da su razmišljanja muškaraca i žena vrlo slična. I jedni i drugi su izabrali isti omiljeni automobil u svakoj kategoriji. Čak im je i omiljena boja ista - crna", rekao je Hancock.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Istraživanje je naručilo Privilege osiguranje zbog, kako kažu, znatiželje. Vjerojatno nisu ni sanjali ovakav konačan rezultat.Sve skupa izgleda kao da je Jaguar XJ220 vodio ljubav s Porsche 911. U najboljem slučaju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Samit
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
default_cta
Azbuka našeg života
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
default_cta
Volio bih da sam ovdje
VOYO logo