ALFA ROMEO GIULIETTA: / Osvježeni kompaktni hatchback s novim motorom i TCT mjenjačem

Image

Tjedan dana prije početka sajma automobila u Genevi, Alfa Romeo je odlučio podijeliti fotografije nove generacije kompaktnog hatchbacka, poznatog kao Giulietta.

26.2.2016.
12:08
VOYO logo

Kada je karoserija u pitanju, nova Giulietta dolazi na tržište s neznatno redizajniranim branicima, prerađenom maskom hladnjaka, kao i nekoliko vrsta novih naplataka. U unutrašnjosti su se promijenile presvlake, detalji na središnjoj upravljačkoj ploči, dok je oprema vozila općenito bogatija. tako se Giulietta može pohvaliti poboljšanim Uconnect infotainment sustavom.

Image
Image

Kada stigne u europske trgovine, Giulietta će se nuditi s tri različita paketa. Cijena osnovog modela će biti oko 22.200 eura, dok će ona najskuplja s 240 KS koštati 34.900 eura.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Najmoćniji model je dobio i dodatak u imenu, pa na karoseriji piše Giulietta Veloce. Viša cijena uključuje snažniji motor, ali i bogatiju opremu, pa će Veloce imati dodatne sportske detalje, kao što su ukrasi u crvenoj boji, zatamnjene prozore i svjetla, crna kučišta retrovizora, 17-inčne naplatke, kožne presvlake sjedala, sportski upravljač, difuzor na zadnjem braniku...

Galerija

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image

OSVJEŽENA GIULIETTA: Evo kako izgleda nova generacija popularnog hatchbacka iz Alfa Romea

Image

OSVJEŽENA GIULIETTA: Evo kako izgleda nova generacija popularnog hatchbacka iz Alfa Romea

Kupcima će na izboru stajati nekoliko benzinskih i dieselskih turbo motora, a redom riječ je o 1.4 TB 120 KS i 215 Nm, 1.4 TB MultiAir 150 KS i 230 Nm, 1.4 TB MultiAir TCT 170 KS i 230 Nm, 1.4 TB GPL 120 KS i 215 Nm te 1.6 JTDM 120 KS i 280 Nm, kao i 2.0 JTDM u izvedbama snage 150 KS i 175 KS.

Giulietta Veloce ispod poklopca ima 1,75-litarski turbo benzinac koji razvija snagu od 240 KS i 300 Nm, odnosno 340 Nm nakon aktivacije "overboost" opcije. Najskuplja Giulietta do stotke dolazi za šest sekundi, a maksimalna brzina je 243 km/h.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo