Al Attiyah u vodstvu, Čurić i Kolega 72.

Katarski automobilist Nasser Al Attiyah za upravljačem Volkswagena i francuski motociklist David Fretigne na Yamahi pobjednici su druge etape relija Dakar koja je vožena od Cordobe do Rioje.

4.1.2010.
11:15
VOYO logo

Nasser Al-Attiyah i njegov suvozač Nijemac Timo Gottschalk su dionicu od 355 kilometara prošli za 4 sata, i 1:55 minute.

Drugo mjesto s minutom i osam sekundi zaostatka pripalo je Francuzu Guerlain Chicheritu (BMW), dok je treći bio Brazilac Mauricio Neves (Volkswagen).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hrvatski predstavnici Dražen Ćurić i Krešimir Kolega, koji nastupaju u Toyoti Hilux, na cilj su stigli sa zaostatkom od jedan sat, deset minuta i 38 sekundi zaostatka, što im je bilo dovoljno za 72. mjesto.

U ukupnom poretku vodi Al Attiyah ispred Carlosa Sainza (+ 1:19) i Stephanea Peterhansela (2:30). Croatia Dakar Team za vodećim Kataraninom zaostaje dva sata, 20 minuta i 42 sekunde.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U konkurenciji motociklista Fretigne je slavio s rezultatom 3:59:20 sati, drugi je bio njegov sunarodnjak David Casteau (Sherco) sa 43 sekunde zaostatka, a treći Španjolac Marc Coma sa 1:08 minute zaostatka.

U ukupnom poretklu u vodstvu je Casteau ispred Cyrila Despresa (2:10) i Davida Fretignea (2:14).

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
Tajne vinove loze
default_cta
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
Yu-Gi-Oh sevens
default_cta
Obiteljske tajne
San snova
Cijena strasti
VOYO logo