Play ponuda

007 RUŠI REKORDE: / Potrošili 36 milijuna dolara na automobile - pa ih uništili!

Image

Novi film o Jamesu Bondu, Spectre, dolazi u kina 6. studenoga, a nedavno su u Rimu snimane posljednje slike jurnjave automobilima.

1.10.2015.
10:21
Play ponuda

Za potrebe 24. filma o legendardnom 007 agentu Aston Martin, čiji automobili se pojavljuju u 12 filmova o Bondu, napravio je sedam posebnih modela DB10, a dodatnih 150 komada DB9 GT Bond Edition modela za odabranu klijentelu, koja je spremna platiti 224.000 eura, koliko košta takav auto.

shimmer fallback
shimmer fallback

Uglavnom, budite sigurni da u filmu nisu korištene makete, već prave jurilice.

"Postavili smo rekord, što se uništavanja tiče. U Rimu smo spalili milijune dolara. Jednu scenu koja traje četiri sekunde smo snimali cijelu noć!", rekao je šef statista Gary Powell, kojem je ovo osmi film o Bondu, i dodao:

"Istina je, uništili smo svih sedam DB10 modela napravljenih posebno za Spectre."

shimmer fallback
shimmer fallback

Ovoga puta nisu samo uništili automobile, već se ozlijedio i glavni glumac Daniel Craig, koji je tijekom snimanja izvrnuo koljeno i završio na operaciji. Srećom, ubrzo se vratio na radno mjesto, za razliku od DB10-ke.

Naravno, osim Aston Martina u filmu se pojavljuju i drugi automobili, a posebnu pažnju je privukao Jaguar C-X75, koji je odmjerio snage s Bondovim autom na rimskim ulicama.

shimmer fallback
shimmer fallback
Play ponuda
Play ponuda