Play ponuda

ON MOŽE TAMO GDJE DRUGI NITI NE POMIŠLJAJU: / Jeep najavio Wrangler za 2018. godinu

Image
Foto: Jeep

Iz Jeepa su za 29. dan studenoga najavili predstavljanje modela Wrangler za 2018. godinu, a fotografijama se potrudili ciljanoj publici približiti ono što ih tada očekuje.

2.11.2017.
12:46
Jeep
Play ponuda

Odnose se one samo na vanjski dio 'najsposobnijeg SUV-a svih vremena', kako stoji u opisu pri čemu se dodaje da će 'legendarne 4x4 mogućnosti biti još i bolje od dosadašnjih' na automobilu čiji 'moderan dizajn ostaje vjeran originalu'.

Wrangler je premijerno predstavljen 1987., a njegovi korijeni sežu prema vojnom Willysu iz Drugog svjetskog rata. Unatoč jasnim ograničenjima uslijed zadržavanja njegova vanjskog izgleda, iz Jeepa uvjeravaju da su unaprijeđena aerodinamična svojstva vozila koja se odlično snalazi na podlogama na koje se većina drugih niti ne usudi zaputiti. I dalje s dvojima i četverima vratima te mekim i tvrdim sklopivim krovom, Wrangler za 2018. je doživio manje karoserijske promjene pri čemu najviše u oči upada prednji dio na kojem su i dalje okrugla prednja svjetla, ali sada su pokazivači smjera ugrađeni isključivo u blatobrane.

Zaštitni znakovi njegove forme poput maske hladnjaka, blatobrana, branika... jasno se ističu.

Obečavajuće zvuči i poruka proizvođača o naprednim i ekonomičnim agregatima automobila koji bi u svoju unutrašnjost trebao unijeti više novosti u infotainment sustavu.

Play ponuda
Play ponuda