'KAO PRVO, NITKO NEMA POJMA O TOJ KORONI': / Ivanišević bez dlake na jeziku rekao što misli o cijepljenju i tenisu u doba pandemije

Image
Foto: Antonio Ahel/ATAImages/PIXSELL

Nakon završetka karijere s Novakom, Goran želi stvarati nove talente, a otkrio je da je cilj Hrvatskog teniskog saveza napraviti do 2022.

19.6.2020.
20:44
Antonio Ahel/ATAImages/PIXSELL
VOYO logo

Adria Tour je počeo u Zadru, a uz Novaka Đokovića glavna je zvijezda njegov trener i legenda hrvatskog tenisa Goran Ivanišević. Goran je ujedno i direktor turnira, a uoči početka je za RTL progovorio o samom natjecanju, ali dotakao se i mnogih aktualnih tema.

"Imamo šest vrhunskih zvijezda dvojicu igrača iz Srbije koji su se kvalificirali. Ako gledamo Beograd je bio odličan tenis, na trenutke i vrhunski, a sad su svi u boljoj formi i ovdje očekujem još bolji tenis", rekao je Ivanišević.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prije točno godinu dana Goran je Novaku postao trener. Od tada su osvojili Wimbledon i Australian Open. Goran kaže kako je trenirati najboljeg tenisača svijeta velika odgovornost.

"Novak ne želi biti drugi, samo želi biti i prvi oboriti sve rekorde statistički i nestatistički. Evo, sve nas je ovo malo poremetilo, ova korona. ATP je objavio raspored, a što će od toga biti i što će se od toga igrati, to nitko ne zna", rekao je Ivanišević.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tenis bi se trebao vratiti sredinom kolovoza. Ubrzo nakon toga slijedi US Open. Đoković je otvoreno kritizirao organizatore zbog ekstremnih mjera koje su nametnuli igračima.

"Mjere su nevjerojatne, previše je stavki koje nisu normalne za tenisače i za nikoga", rekao je Ivanišević pa prokomentirao stavove o cijepljenju oko kojih je Novak Đoković podijelio svijet.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
ĐOKOVIĆ EMOTIVNO PRIMIO NA POKLON DRES DRAŽENA PETROVIĆA: /

'Svi su mu se divili, on bio ikona'

Image
ĐOKOVIĆ EMOTIVNO PRIMIO NA POKLON DRES DRAŽENA PETROVIĆA: /

'Svi su mu se divili, on bio ikona'

'Svatko govori nešto drugačije'

"Ako će mi to pomoći u životu, zašto ne. Ako mi neće pomoći, neću se cijepiti. Kao prvo, nitko nema pojma o ovoj koroni kad slušam strane medije i naše, svaki dan se drugačije govori - nosi masku pa nemoj nositi masku, nosi rukavice pa nemoj nositi rukavice, ovaj iz Njemačke govori jedno, ovaj iz Engleske drugo, ovaj iz Amerike treće...", rekao je Ivanišević te se ipak okrenuo nešto vedrijim temama.

Nakon završetka karijere s Novakom, Goran želi stvarati nove talente, a otkrio je da je cilj Hrvatskog teniskog saveza napraviti do 2022. godine napraviti teniski centar u kojem će biti moguće odgajati mlade tenisače.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Situaciju s koronavirusom u Hrvatskoj i svijetu iz minute u minutu možete pratiti OVDJE.

Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo