Hladan tuš / Đoković se povlači nakon Olimpijskih igara u Parizu? 'Podsjeća na Samprasa u 2002.'

Image
Foto: Profimedia

'Ima li još netko dojam da će Novak učiniti sve što može da na Olimpijskim igrama uzme to što nema i onda kaže zbogom tenisu?'

14.5.2024.
15:40
Profimedia
VOYO logo

Srpskom tenisaču Novaku Đokoviću ove sezone ne ide te do sada nije osvojio ni jednu titulu. Usprkos tome, opće je poznato da je tenisačev glavni cilj osvojiti zlatnu medalju na Olimpijskim igrama u Francuskoj koje će se održati u razdoblju od 26. srpnja do 13. kolovoza. Prvom reketu svijeta ovo je jedini trofej koji mu u karijeri nedostaje.

Image
TEŠKI PORAZ /

Srpski mediji zagrmili nakon Đokovićevog poraza: 'Gorane vrati se, sve ti je oprošteno'

Image
TEŠKI PORAZ /

Srpski mediji zagrmili nakon Đokovićevog poraza: 'Gorane vrati se, sve ti je oprošteno'

Na Olimpijskim igrama Đoković je osvojio broncu u Pekingu 2008., a poražen je na Igrama u Londonu, Rio de Janeiru i Tokiju te je moguće da su mu igre u Parizu posljednja nada.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zbog svega navedenog, bivši britanski tenisač Mark Petchey smatra da će nakon Francuske Đoković završiti karijeru, a uz to navodi da ga situacija srpskog tenisača podsjeća na period kad se slavni Amerikanac Pete Sampras opraštao od tenisa.

"Ima li još netko dojam da će Novak učiniti sve što može da na Olimpijskim igrama uzme to što nema i onda kaže zbogom tenisu? Podsjeća na Samprasa u 2002. I dalje je u favoritima za Roland-Garros i Wilmbledon, ali da bi bio ovako sjajan ovoliko dugo, potrebna je nevjerojatna žrtva," objavio je Petchey na svom X profilu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ipak, čini se da Novak ne razmišlja o mirovini, a čak je izjavio da će možda nastupati na igrama u Los Angelesu 2028. godine.

"Moj najvažniji cilj u ovoj godini je zlatna medalja na Olimpijskim igrama u Parizu. Vjerujem da je to moguće, da ne vjerujem, ne bih igrao. Uvijek morate vjerovati da je sve moguće u životu. Tko zna hoću li ponovno imati takvu priliku? Želim sudjelovati na Igrama u Los Angelesu 2028., ali nikada ne znate što će se dogoditi," rekao je Đoković.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Igra sudbine
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo