STARI ZNANAC / Španjolci otkrili kako su igrači reagirali na Ancelottijev povratak i kakva će biti uloga Luke Modrića iduće sezone

Image
Foto: Profimedia

Raalu je u prvom mandatu odnio deseti naslov Lige prvaka

3.6.2021.
8:51
Profimedia
VOYO logo

Španjolski gigant Real Madrid u utorak je objavio da je Carlo Ancelotti novi trener. Talijan, koji je prethodno vodio Real između 2013. i 2015. godine i pritom osvojio Ligu prvaka, na klupi Kraljevskog kluba zamijenit će Zinedinea Zidanea, koji je to mjesto napustio prošli mjesec.

Image
TALIJAN ODMAH IZNENADIO /

Ancelotti spomenuo Modrića pa progovorio o 'otpisanom' dvojcu

Image
TALIJAN ODMAH IZNENADIO /

Ancelotti spomenuo Modrića pa progovorio o 'otpisanom' dvojcu

"Sretan sam što sam ovdje, tu se osjećam kao kod kuće. Imam lijepa sjećanja na moj prvi mandat ovdje, mislim da ćemo ponoviti neke dobre stvari i u ovom drugom. Svjestan sam što sa sobom nosi uloga trenera Real Madrida i odigrat ću je sa zadovoljstvom", rekao je Ancelotti na predstavljanju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Poruka Modriću

"U momčadi je puno iskusnih igrača koje sam već upoznao, a tu je i puno mladih koji obećavaju. Uz to, neki igrači nam se vraćaju s posudbi. Zbog toga mislim da imam ekipu za osvajanje trofeja", prokomentirao je Talijan pa spomenuo i iskusne igraće koji čine osnovu momčadi, među kojima je i kapetan Vatrenih Luka Modrić.

"Tu su ljudi s iskustvom poput Modrića, Kroosa, Benzeme, Ramosa, Balea, ali i kvalitetni mladići poput Viniciusa, Rodryga, Valverdea. Ima puno kvalitete u toj ekipi, ali morat ćemo je malo smanjiti jer je jako velika."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

A nakon njegova predstavljanja Marca je zašla s tekstom u kojem sugeriraju kako je Realova stara garda predvođena Modrićem oduševljena povratkom Talijana.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Brojni igrači mogli bi dobiti novu priliku", piše Marca i dodaju da bi se sada čak moglo nastaviti partnerstvo Ramosa i Varanea. Kao što je poznato za obojicu igrača danima se piše da su na izlaznim vratima.

I dalje ključni

"Nema sumnje što će se dogoditi u veznom redu. Casemiro je nedodirljiv iako ranije nije bio dio Ancelottijeve grupe, dok su Luka Modrić i Toni Kroos ključni kao što su bili i onda", navode i dodaju kako će očekuje Odegaardov povratak, dok bi važnu ulogu trebali imati Valverde, a možda i Isco. Još jedan igrač za kojeg se pisalo da odlazi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U napadu je od Ancelottijeve prve vladavine ostao samo Benzema, a sada su tu Eden Hazard, Marco Asensio, Vinicius Junior i Rodrygo Goes. Pred Ancelottijem je pak važna odluka vezana uz Garetha Balea. Hoće li ga zadržati ili mu pokazati izlazna vrata?

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ancelotti se presici osvrnuo na često kritizirani dvojac, Balea i Hazarda.

"Hazard? Vrhunski igrač, pokazat će sve što može. On i Bale mogu biti jako važni za nas", poručio je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Skriveno u raju
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo