TALIJAN ODMAH IZNENADIO / Ancelotti spomenuo Modrića pa progovorio o 'otpisanom' dvojcu ; 'Oni bi mogli biti jako važni...'

Image
Foto: Profimedia

Ancelottiju je ovo drugi mandat na klupi Real Madrida

2.6.2021.
22:48
Profimedia
VOYO logo

Talijanski strateg Carlo Ancelotti u utorak je imenovan novim trenerom Real Madrida, a dan kasnije i službeno je predstavljen na konferenciji za medije.

Image
'KRALJEVI' ĆE UŠTEDJETI /

Znate li koliko će Ancelotti zarađivati u Real Madridu? Upola manje od Zidanea

Image
'KRALJEVI' ĆE UŠTEDJETI /

Znate li koliko će Ancelotti zarađivati u Real Madridu? Upola manje od Zidanea

Ancelotti ju je to drugi put da preuzima klupu Kraljevskog kluba. U prvom mandatu vodio Real između 2013. i 2015. godine i pritom osvojio Ligu prvaka, a sada je klupi Kraljevskog kluba zamijenio svojeg nekadašnjeg pomoćnika Zinedinea Zidanea, koji je to mjesto napustio prošli mjesec.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ekipa za osvajanje trofeja

"Sretan sam što sam ovdje, tu se osjećam kao kod kuće. Imam lijepa sjećanja na moj prvi mandat ovdje, mislim da ćemo ponoviti neke dobre stvari i u ovom drugom. Svjestan sam što sa sobom nosi uloga trenera Real Madrida i odigrat ću je sa zadovoljstvom", rekao je Ancelotti u uvodu.

Image
Foto: Profimedia

"U momčadi je puno iskusnih igrača koje sam već upoznao, a tu je i puno mladih koji obećavaju. Uz to, neki igrači nam se vraćaju s posudbi. Zbog toga mislim da imam ekipu za osvajanje trofeja", prokomentirao je Talijan pa spomenuo i iskusne igraće koji čine osnovu momčadi, među kojima je i kapetan Vatrenih Luka Modrić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Tu su ljudi s iskustvom poput Modrića, Kroosa, Benzeme, Ramosa, Balea, ali i kvalitetni mladići poput Viniciusa, Rodryga, Valverdea. Ima puno kvalitete u toj ekipi, ali morat ćemo je malo smanjiti jer je jako velika."

    'Ja nisam mogao zamisliti Real bez Ancelottija, ali ipak se dogodilo'

Zatim se osvrnuo na situaciju s klupskom ikonom i kapetanom Sergijom Ramosom koji još nije produžio ugovor i pretpostavlja se da će napustiti klub.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

On je jako važan igrač za Real i igrao je veliku ulogu u uspjesima ovoga kluba. Razgovarat ćemo o svemu, znam da postoje pregovori o produživanju ugovora, ali ne znam detalje. Ja nisam mogao zamisliti ni Real bez Ancelottija, ali to se ipak dogodilo", rekao je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Povratak 'prekriženih'

Ancelotti se osvrnuo i na često kritizirani dvojac, Garetha Balea i Edena Hazarda, koji bi kod njega mogli igrati jako važnu ulogu.

"Hazard? Vrhunski igrač, pokazat će sve što može. On i Bale mogu biti jako važni za nas", poručio je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Skriveno u raju
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo