kandidati za medalje / Umjesto OI u Brazilu iduća tri tjedna na programu imamo 'Političke igre' u Hrvatskoj

Umjesto Sare, Blanke i Sandre u borbi za medalje gledat ćemo neke druge atletičare, ali ovi umjesto koplja ili kugle uglavnom bacaju obećanja i to im za sad jako dobro ide

Zoran Šprajc

23.8.2016.
7:44
VOYO logo

Umjesto Olimpijskih igara u Brazilu iduća tri tjedna na programu imamo Političke igre u Hrvatskoj. Umjesto Sare, Blanke i Sandre u borbi za medalje gledat ćemo neke druge atletičare, ali ovi umjesto koplja ili kugle uglavnom bacaju obećanja i to im za sad jako dobro ide. Kvalifikacijski prag za sada su tako prešle reprezentacije Narodne koalicije, HDZ-a, Mosta i Milana Bandića.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Andrej Plenković u Zagrebu na Trgu žrtava fašizma bacio je nekoliko obećanja namijenjenih mladima, prvenstveno siguran posao nakon stručnog usavršavanja. 
Smatra da premijer treba biti osoba koja će na izborima ostvariti najbolji rezultat, pa ako to bude MOST ne vidi razlog zašto premijer ne bi bio i Božo Petrov.  Ali dosad najodlučnije je poručio kako velike koalicije s SDP- om neće biti. 

Zanimljivo, par obećanja mladima istodobno je bacio i Plenkovićev konkurent u bitci za zlatnu medalju Zoran Milanović. Na bacalištu u Istri Milanović je obećao kako će nastaviti s mjerama za njihovo zapošljavanje, ali se obratio i starima jer da neće smanjivati PDV kako oni ne bi ostali bez svojih mirovina. Sudeći i po njegovim riječima velika koalicija s HDZ-om nije izgledna. Bar dok izbori ne završe.  

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kandidat za bronačnu medalju Božo Petrov vjeruje da on zaslužuje zlatnu, premijersku stolicu, ali da na njoj neće inzistirati. Mostaši su u Rijeci predstavili predizborni program, ali za razliku od HDZ-a i SDP-a koji su danas zavodili mlade, oni su zavodili žene. Program je naime predstavilo šest žena, čime žele  upozoriti na potrebu snažnijeg uključivanja žena u politiku. Nesuđeni premijer Petrov nakon toga se prošetao Korzom i kako se to kaže,  družio s građanima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču