OŠTRE RIJEČI IZ STOŽERA PREDSJEDNIČKOG KANDIDATA: / 'On priča o ozbiljnim stvarima, a predsjednica o vitkoj liniji'

Image

'Milanović promišlja o načinu obnašanja predsjedničke dužnosti, govori o ozbiljnim stvarima, nabavi ratnih aviona i slično, a Kolinda u intimi Brijuna otkriva javnosti kako imati vitku liniju.

27.7.2019.
12:11
VOYO logo

U stožeru predsjedničkog kandidata Zorana Milanovića kažu kako su dva ovotjedna intervjua - Milanovićev za Radio Pulu i onaj aktualne predsjednice Kolinde Grabar-Kitarović za tjednik Gloria - pokazali ogromnu razliku između njih dvoje.

Dok je Milanović, kažu, govorio o ozbiljnim stvarima, dotle je Grabar-Kitarović javnosti pričala o tajnama vitke linije i opisivala svoje "intimne trenutke na Brijunima", piše Novi list.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
PREDSJEDNICA SE 'RASPIŠTOLJILA' U KUHINJI NA BRIJUNIMA: /

Pogledajte kako u vojničkim hlačama barata nožem i kuhačom

Image
PREDSJEDNICA SE 'RASPIŠTOLJILA' U KUHINJI NA BRIJUNIMA: /

Pogledajte kako u vojničkim hlačama barata nožem i kuhačom

'Do drugog mandata odlučila je doći pomoću svojih fotografija'

Predsjednica je, naime, ugostila novinare spomenutog tjednika u rezidenciji na Brijunima i ondje im pripremila "vrlo ukusne specijalitete od osvježavajuće salate od kvinoje, piletine i avokada, do slasne juhe od mrkve i rajčica" te im pričala o tajnama svoje vitkosti koju održava zahvaljujući "kretanju i mediteranskoj prehrani". Također je govorila o tome kako je gotovo posve izbacila šećer i bijeli kruh iz prehrane, kako isključivo pije vodu iz slavine, kavu izbjegava zbog kofeina, a crno vino zbog intolerancije na histamin.

"Mi sad istovremeno imamo dva intervjua. Milanović promišlja o načinu obnašanja predsjedničke dužnosti, govori o ozbiljnim stvarima, nabavi ratnih aviona i slično, a Kolinda u intimi Brijuna otkriva javnosti kako imati vitku liniju. To je zaista nevjerojatan kontrast. Čini se da je ona odlučila do drugog mandata doći pomoću svojih fotografija", kazao je za Novi list jedan član Milanovićevog izbornog stožera.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kajin Milanoviću: Prestani sliniti kad razgovaraš s IDS-om

A zbog izjava danih u intervjuu Radio Puli, na Milanovića se žestoko obrušio bivši saborski zastupnik i bivši član IDS-a Damir Kajin poručivši mu da "prestane sliniti kada razgovara s IDS-om".

"Kada me već spominješ u medijima, reći ću Ti, prestani sliniti kada razgovaraš sa IDS-om. Pokaži bar malo karaktera kada nisi u stanju trunku ponosa i dostojanstva. Ne ponizuj se. Ti znaš da vam ja na lokalnim izborima 2013. nisam nosio listu da tvoj SDP ne bi prošao prag u Istri. Ti znaš da je tada SDP zbog moje naivnosti dobio 400% više no što je ikada prije i što će ikada poslije dobiti u Istri. Ti znaš da tada 2/3 tvojih SDP-ovaca nije htjelo glasati za mene jer su bili privjesak IDS-a od čijih su mrvica živjeli", napisao je, među ostalim, Kajin obrativši se Milanoviću u objavi na Facebooku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo