BIVŠI DRŽAVNI ODVJETNIK: / 'DORH je dobio mailove još 14. travnja! Plenković ne shvaća da je Dalić politički mrtvac'

Image
Foto: N1

Olujić smatra da bi se i Odvjetnička komora morala pozabaviti prijestupima odvjetnika Šavorića i njegovih suradnika

11.5.2018.
17:43
N1
VOYO logo

Bivši glavni državni odvjetnik Krunislav Olujić tvrdi da je po njegovim saznanjima DORH dobio mailove još 14. travnja, pa se pita zašto još nisu reagirali i javno se očitovali na aferu.

"Vladajuća koalicija nema građanske hrabrosti reći da je Martina Dalić politička prošlost," kaže Olujić koji je uvjeren da bi se i Odvjetnička komora morala pozabaviti prijestupima odvjetnika Šavorića i njegovih suradnika.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

JE LI ON TODORIĆU ZABIO NOŽ U LEĐA? Bio je najpopularniji mladi menadžer, ključan Todorićev čovjek i kum njegovog sina. A onda je uslijedio pad

"Premijer Plenković ne shvaća da kao politički mrtvac gospođa Dalić ne samo da hoda, već i govori. Ona brani nešto što je sigurno neobranjivo", kazao je Olujić na N1 Televiziji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Gospođa Dalić je u više navrata potvrdila da su mailovi autentični i nije ih poricala. Gotovo je nevjerojatno da premijer Plenković može zastupati takva stajališta", dodao je.

Olujića smeta i izjava glavnog državnog odvjetnika Dražena Jelenića o bliskoj suradnji s MUP-om: "Policija je samo servis DORH-u. Davno su prošla vremena dogovorne kaznene politike kakva se vodila prije 1990."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

OBJAVLJENI NOVI MAILOVI: Dalić je lagala pred saborskim odborom, lex Agrokor u mailovima naziva ‘Šavorićev zakon’

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo