Žigić izbačen iz prvog tima Birmingema

Visoki napadač ostranjen iz tima zbog nezalaganja na treninzima

15.2.2013.
14:28
VOYO logo

Nekadašnji srpski reprezentativac Nikola Žigić odstranjen je iz prvog tima Bigmingema.

Menadžer "plavaca" Li Klark izjavio je da visoki napdač neće do daljnjeg u konkurenciji za tim zbog nezalaganja na klupskim treninzima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

- Žigić neće biti u konkurenciji za tim, iako sam planirao da počne utakmicu. Međutim, juče sam bio svedok možda najgore odraženog treninga od strane jednog profesionalnog fudbalera. Odradili smo pripremu utakmice sa Votfordom za koju je i on trebalo da bude u timu, ali sam bio zgrožen posle treninga. Znao je da će biti starter jer smo u četvrtak pričali o tome kako ćemo igrati, sa i bez lopte - izjavio je Klark.

Žigić je jedan od najplaćenijih igrača u Čempionšipu i samo je devet puta bio u startnoj postavi Birmingema ove sezone, ali je na ukupno 22 odigrane utakmice postigao šest golova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

- Morate taj novac da zaradite. Od kada sam napustio školu sa 16 godina i počeo profesionalno da se bavim fudbalom, tehnički ili taktički nisam video gori trening od strane jedno igrača. Ovo nije prvi put i mogao mogao sam tako nešto da očekujem. Da li je Žigić ljut što nije češće bio starter, možda je to opravdan razlog? Međutim, da li to znači da treba da se preda i čak ni ne pokušava? Navijači i sam klub zaslužuju mnogo više - rekao je Klark.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo