SJAJNE BORBE / Bellator oduševio u Parizu: Mix u velikom okršaju protiv strašnog Rusa obranio naslov prvaka

Image
Foto: Screenshot/Voyo

Vrhunske okršaje u Bellator spektaklu u Parizu mogli ste pratiti na Voyo platformi

17.5.2024.
23:35
Screenshot/Voyo
VOYO logo

Spektakularni Bellator u Parizu donio nam je pet sjajnih borbi na Main Cardu, a vrhunac večeri bio je sraz za titulu u Bantam kategoriji.

Image
SPEKTAKL NA VOYO PLATFORMI /

Bellator u Parizu! Magomedov traži osvetu: 'Podcijenio sam njegovu igru, bit će ovo pravi rat'

Image
SPEKTAKL NA VOYO PLATFORMI /

Bellator u Parizu! Magomedov traži osvetu: 'Podcijenio sam njegovu igru, bit će ovo pravi rat'

Glavni dio večeri krenuo je borbom u kojoj se suočili Thibault Gouti (Fra) i Archie Colgan (SAD). U prvoj od pet borbi s Main Carda američki borac Archie Colgan slavio je na bodove protiv francuskog predstavnika Thibaulta Goutija. S lakoćom je Colgan rušio svog protivnika i napravio puno štete udarcima na tlu. Gouti je u zadnjim trenucima krenuo na sve ili ništa. Čak su i prošla dva udarca, ali nije bilo dovoljno.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U drugom meću borili su se Jonas Bilharinho (Bra) i Yves Landu (Fra). Obojica su od samog početka pripremili pravi show za publiku. Na kraju je na bodove slavio francuski borac, ali pravu borbu pružio je Bilharinho.

Kao treći 'par' u kavez su ušli Costello van Steenis (Špa) i Gregory Babene (Fra). Nizozemac koji se bori pod španjolskom zastavom na zanimljiv je način ramenom 'ugušio' Babenea u drugoj rundi. Bilo je to u isto vrijeme sretno koliko i spretno, ali poslužilo je svrsi i donijelo pobjedu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U sunaslovnoj borbi borili su se Jaleel Willis (SAD) i domaći favorit Cédric Doumbé (Fra). Nakon tri i pol minute prve runde sudac je prekinuo borbu. Prošao je jedan udarac Francuza nakon kojeg je Amerikanac pao i uzdrman primao puno udaraca na podu. Bilo je to slavlje Doumbea s velikim brojem domaćih navijača.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U glavnoj borbi večeri vidjeli smo sraz Magomeda Magomedova (Rus) - Patchyja Mixa (SAD). Nervoznije je počeo Rus, ali je do kraja prve runde i napravio više od Amerikanca. Opasan je bio jedan stražnji direkt koji je prošao, ali uspio se oporaviti Mix. Uhvatio je Mix u trećoj rundi Magomedova u praktički istu situaciju kao i u prošloj borbi i činilo se kako će na isti način pobijediti, ali uspio se izvući Magomedov iz giljotine. Rus je do kraja treće runde uspio i dobro zaprijetiti, a možda čak i osvojiti rundu. Bilo je napeto i poprilično izjednačeno do kraja borbe, a na kraju su suci na bodove pobjedu dodijelili Mixu. Nije to dobro prihvatila publika koja je Amerikancu uputila veliki broj zvižduka. Suci su glasali 46-49, 48-47, 48-47.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Za kraj spomenimo i kako je sve skupa pratio i Victor Wembanyama, velika košarkaška NBA zvijezda koja je vidno uživala u borbama, a na kraju i popričala s Doumbeom.

FNC17
Gledaj uživo 1.lipnja
VOYO logo