NOVI UČINAK KARIJERE / Ukić igra sve bolje

Image

Hrvatski košarkaš Roko Leni Ukić ostvario je novi najbolji učinak u svojoj NBA karijeri u visokom gostujućem porazu Toronta od Denvera 132-93.

3.12.2008.
8:08
VOYO logo

Nakon što je nedavno u susretu protiv Lakersa zabio osam poena, Ukić je još više popravio svoje brojke u jednoj NBA utakmici.

Na parketu je za nešto više od 16 minuta upisao 13 koševa (šut za dva 2/6, trice 1/3, sl.bacanja 6/6), dva skoka i jednu asistenciju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Raptorsi niti u jednom trenutku nisu imali šanse ugroziti Nuggetse i tako su već nakon prve četvrtine imali minus od 14 koševa.

Najefikasniji u redovima Raptorsa po običaju je bio Chris Bosh s 24 koša, 12 skokova i pet asistencija, a spomenimo i da se nakon ozljede lijevog gležnja vratio Jermaine O'Neal, koji je za 19 minuta na parketu zabio 12 koševa. Ukić je bio drugi najbolji strijelac svoje momčadi, iza ranije spomenutog Bosha.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kod Nuggetsa je najučinkovitiji bio Chauncey Billups s 24 koša i 14 asistencija, a kvalitetnu pomoć imao je u Neneu koji je uz 19 postignutih koševa uspješno skočio 11 puta. Otkad su mijenjali Allena Iversona u Detroit Pistonse za Chaunceyja Billupsa, Nuggetsi su na omjeru od 12 pobjeda i 3 poraza.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo