WEST HAM U 16 MINUTA POTOPIO MORNARE / Težak poraz Nikinog Portsmoutha

Image

Vodeći trojac lige uspješno je apsolvirao suparnike u 19. kolu engleske lige. To se ne može reći za Portsmouth Nike Kranjčara i Tottenham Luke Modrića i Vedrana Ćorluke.

26.12.2008.
15:54
VOYO logo

Momčad Nike Kranjčara na svom je Fratton Parku teško stradala od West Ham Uniteda, 17-plasiranog sastava lige. Bilo je 4:1 za londonski sastav, iako su domaći poveli preko Nadira Belhadja u 8. minuti. Izjednačio je Jack Collison u 20. minuti. Kranjčarova je momčad potopljena za 16 minuta u posljednjoj četvrtini utakmice. Carlton Cole jednom i Craig Bellamy u dva navrata zabili su tri gola u rasponu od 67. do 83. minute. Kod rezultata 1-1 pred sam kraj prvog poluvremena Defoe promašio udarac s bijele točke za Kranjčarovu momčad.

Igrači Tonyja Adamsa uputili su prema vratima gostujućeg golmana čak 23 udarca. Samo ih je sedam išlo u okvir. Niko Kranjčar pokušao je uputiti četiri udarca. U tri je navrata bio blokiran. Igrao je cijelu utakmicu. Gosti su prema golu Jamesa uputili 16 udaraca, od čega u okvir također sedam.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tottenham je bez pobjede u Premiershipu ostao treći put zaredom. Bod je s White Hart Lanea uzeo osmoplasirani Fulham. Vedran Ćorluka i Luka Modrić odigrali su svih 90 minuta za domaći sastav. Modrić je najbliže golu bio u 65. minuti, kad je glavom zamalo promašio vrata gostiju.

Dodajmo da je vodeći trojac lige, Liverpool, Chelsea i Manchester United, upisao pobjede. Redsi su sa 3:0 na svom Anfieldu slavili protiv Boltona. Pogotke su postigli Riera (26) i Keane (53, 57). Bluesi su golovima Didiera Drogbe (3) i Franka Lamparda (45) sa 2:0 pobijedili WBA, a vrijedna tri boda momčadi Alexa Fergusona donio je Carlos Tevez u 83. minuti gostovanja kod Stokea. Dodajmo da je Arsenal kod Aston Ville odigrao 2:2.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na vrhu vodi Liverpool (42), a slijede ga Chelsea (41) i Manchester United (35), koji ima dva susreta manje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo