OLYMPIACOS SLAVIO SA +29 / Težak poraz Cibone u Euroligi

Image

Košarkašima Cibone neće po dobrome ostati upamćena utakmica 8. kola skupine A Eurolige. Olympiacos se poigrao s njima u Pireju i slavio 93-64.

17.12.2008.
21:53
VOYO logo

Nakon odigranih deset minuta ništa nije ukazivalo na takav kraj, budući je Cibona vodila nakon prve četvrtine 22-20. No, u nastavku se raspalo sve solidno što je Cibona pokazala u uvodu.

Prosječno su po četvrtini ubacivali 14 poena do kraja utakmice, a prema porazu ih je potpuno gurnula druga dionica. Postigli su samo devet poena, a u obrani je puštalo na sve strane - primili su čak 30 poena. Zbog toga je rezultat na poluvremenu, 50-31, davao jako malo nade za nastavak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Poraz osim što ružno izgleda na papiru i donekle ruši samopouzdanje, nije donio u rezultatskom smislu ništa negativno. Cibona se već u prošlom kolu plasirala i teoretski u nastavak natjecanja.

Nikola Vujčić, hrvatski košarkaš u dresu Olympiacosa, bio je najbolji kod domaćina. Za 25 minuta je ubacio 12 poena uz osam skokova i pet asistencija. Za dva je gađao 6-8, a promašio je sva tri slobodna bacanja. Halperin i Bourousis su dodali po 13, a Childress 12 poena.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kod Cibone je najbolji bio Earl Calloway sa 18 poena, a jedini dvoznamenkasti je još, sa 11 poena, bio Marin Rozić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo