'Pola Beograda je stavilo pare na mene, pa ti vidi!'

Turnir Zagreb Open privukao je ovih dana na Savu veliki broj kladitelja, koji su odlučili uložiti nešto novca i gledati svoje favorite uživo.

13.5.2011.
17:03
VOYO logo

ATP Challenger Pliva Zagreb Open sjajna je prilika da svi koji vole tenis pogledaju svoje favorite uživo i to besplatno, a uz to se i dobro zabave. Na zemljanim terenima uz Savu ove godine nastupaju imena kao što su Dodig, Junqueira, Meffert... ali iz sjene je ovih dana izašao i mladi hrvatski tenisač Kristijan Mesaroš, koji je u prvom kolu prvo pobijedio Čeha Jaroslava Pospišila, a potom napravio iznenađenje pomevši u dva seta favoriziranog Argentinca Leonarda Mayera.

Mnogi su 'namirisali' da bi meč mogao tako završiti jer 23-godišnji Porečanin zaista igra sjajno, a koeficijent na pobjedu našeg tenisača bio - 3. A Zagrepčani su prepoznali priliku. Uz Savu ovih dana vrvi od kladitelja koji su došli uživo pogledati svoje favorite, bodriti ih, pa ponekad čak i smetati suparniku...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Volim ovaj turnir jer možeš gledati sve mečeve koje staviš na listić. A zlu ne trebalo, možeš i utjecati na rezultat. Uvijek možeš prekinuti meč ako listić ne prolazi", šali se jedan gledatelj-kladitelj kojem padaju svakakve stvari napamet kad je oklada u pitanju.

I nije jedini. 'Nestašni gledatelji' su 2005. godine tako isprovocirali australskog tenisača Paula Baccanella tijekom meča protiv Ivana Cerovića, da ih je na kraju gađao servisima, prenose 24 sata. Australac je meč izgubio, a koeficijent je bio golemih -4.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zanimljiva je i anegdota sa srpskim tenisačem Jankom Tipsarevićem iz 2007. koji je na pitanje 'Je li, Tipsa, kako će biti danas', jednom navijaču ovako odgovorio:

"Kladio bi se? A slušaj, pola Beograda je stavilo pare na mene, pa ti vidi...", odgovorio mu je Janko.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Inače, u četvrtfinalu će igrati tri hrvatska tenisača, Ivan Dodig, Kristijan Mesaroš i Nikola Mektić, a ranije su ispali Franko Škugor, Roko Karanušić i Antonio Veić.

Joao SOUZA (BRA) - Dominik MEFFERT (GER) 6:0, 7:5 K. Mesaroš (Cro) - A. Arnaboldi (Ita) 1:6, 4:6 N. Mektić (Cro) - D. Junqueira (Arg) 6:7, 2:6 I. Dodig (Cro) - M. Klizan (Svk) 6:7, 6:2, 3:6

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo