NOLE DOBIO SLOM ŽIVACA: / Mučile ga leće, razbio reket, gazio torbu i pokazao uho publici

Image
Foto: AFP

Prvi reket svijeta Novak Đoković plasirao se u četvrtfinale US Opena slavljem nad Španjolcem Robertom Bautistom Agutom s 3:1 u setovima (6:3, 4:6, 6:4, 6:3).

7.9.2015.
9:38
AFP
VOYO logo

Đoković je u nekoliko navrata tijekom meča pokazao nervozu. Pa se tako tijekom prvog i drugog seta srpski tenisač u nekoliko navrata žalio svom timu kako ga nerviraju leće, koje su se zbog velike vrućine jako brzo sušile. U jednom trenutku dobacio je: "Ne vidim".

Nakon toga, po završetku drugog seta u kome je Đoković imao vodstvo 4:2 i dvije vezane break lopte, nakon čega je došlo do pada u igri i gubitka seta, Đoković je poludio na takav rasplet i ponajviše svoju igru frustriran zgazio reket i šutnuo torbu. Nakon meča je objasnio taj svoj potez...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

https://vine.co/v/etZ2W1hrJWt

"Frustracija je došla iz činjenice da nisam iskoristio 4:2 i 15:40. Već drugi put u nizu mi se takvo što događa, a takve stvari mi se nikako ne smiju događati. Lagan forhend sam promašio. Sutra će mi Boris(Becker) bacati lagane lopte na centar da ih zakucavam, ne znam što drugo napraviti osim vježbati".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pokazao uho publici

Srpski tenisač je slomio upornog Španjolca u četvrtom setu kada mu je vratio break. U tom trenutku, svjestan da je to možda i ključni trenutak meča, uz glasni pobjednički poklić je pokazao i uho publici.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Htio sam pridobiti publiku na svoju stranu", objasnio je Nole svoju gestu.

Vrijedi istaknuti kako će Đoković u četvrtfinalu US Opena igrati protiv još jednog Španjolca, Felicijana Lopeza koji je slavio protiv Talijana Fabija Fogninija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo