LEGENDARNI STRUČNJAK PREDLAŽE ĐOKOVIĆU DA ANGAŽIRA IVANIŠEVIĆA: / 'S njime bi pojačao agresivnost i poboljšao servis'

Image
Foto: AFP, GLYN KIRK

U teniskom svijetu jedno je od glavnih pitanja posljednjih dana tko će biti novi trener drugog igrača svijeta Novaka Đokovića.

8.5.2017.
18:12
AFP, GLYN KIRK
VOYO logo

Nakon serije slabih rezultata prošlih mjeseci Đoković je raskinuo suradnju s dugogodišnjim trenerom Marianom Vajdom. Odmah su krenula nagađanja koga će angažirati za novog trenera, a spominju se brojni nekadašnji tenisi velikani, od Borisa Beckera koji je već surađivao sa Srbinom, preko Petea Samprasa i Andrea Agassija pa sve do našeg Gorana Ivaniševića.

Image
ĐOKOVIĆ IZNENADA DONIO VELIKU ODLUKU: /

'Počinje novo poglavlje u mojem životu, sviđa mi se ovaj izazov'

Image
ĐOKOVIĆ IZNENADA DONIO VELIKU ODLUKU: /

'Počinje novo poglavlje u mojem životu, sviđa mi se ovaj izazov'

'Sampras bolji od Agassija'

Svoje mišljenje o ovoj temi dao je i legendarni izbornik jugoslavenske Davis Cup reprezentacije Radmilo Armenulić koji je vodio generaciju s Ivaniševićem, Prpićem, Orešarom, Živojinovićem...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Kada prevladaju obiteljski odnosi, gubi se autoritet, a sve to na kraju napravi dosta štete trenažnom procesu. Bez kvalitetnog treninga, onakvog kakav je ranije imao, neminovno je da dođe do rezultatskog pada, tako da sam ovu odluku o promjeni stručnog stožera očekivao i mislim da će ona donijeti samo dobro", rekao je za Kurir Armenulić koji Beckera smatra najboljim rješenjem za novog Đokovićevog trenera, ali sviđa mu se i ideja o Samprasu i Ivaniševiću.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Svi će htjeti trenirati doskorašnjeg broja jedan na svijetu, tu nemam dvojbi. Moja želja je da to ponovo bude Becker jer se već dobro poznaju i jasno mu je što mora da popraviti kako bi igra opet bila na razini ranijih rezultata. Mislim da bi Sampras više odgovarao od Agassija koji je previše sličan, igrao je s osnovne linije kao i Novak, pa vjerujem da bi Sampras ili Ivanišević više inzistirali da se pojača agresivnost u igri i na boljem servisu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo