Pobijedio Zvereva / Konačno se uozbiljio: Kyrgios se zainatio i osvojio Acapulco

Image
Foto: AP Images

Nick Kyrgios u Meksiku je stigao do pete titule u karijeri

3.3.2019.
9:01
AP Images
VOYO logo

Je li se Nick Kyrgios uozbiljio i opet počeo igrati tenis u skladu sa svojim talentom, možda ćemo morati pričekati još nekoliko turnira za odgovoriti na to pitanje, no nakon Acapulca Australac je definitivno krenuo u dobrom smjeru.

Jaki turnir u meksičkom ljetovalištu završio je u njegovim rukama nakon što je u finalu svladao svog velikog protivnika Alexandera Zvereva s kojim je igrao sedmi put i četvrti ga put pobijedio.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Neizvjesnosti i drame kao u nekim prijašnjim njihovim dvobojima nije bilo, Kyrgios je za sat i pol slavio sa 6:4, 6:3, pa je prvi put u karijeri na istom turniru pobijedio tri tenisača iz Top 10 i osvojio peti naslov u karijeri, a prvi nakon Brisbanea prošle godine.

"Sjajan je osjećaj, nisam očekivao puno danas. Znao sam da nisam favorit i da igra sjajan tenis. Igra odlično i nema previše slabosti tako da sam znao da moram igrati svoj stil tenisa. Jako sam sretan s izvedbom", kazao je Kyrgios kojeg očekuje skok od 40 mjesta na novoj ljestvici.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U ženskom finalu Yafan Wang, koja je u polufinalu izbacila Donnu Vekić, osvojila je svoju prvu titulu pobijedivši Sofiju Kenin s 2:6, 6:3, 7:5 nakon dva sata i 13 minuta igre. 

Dodajmo i to da će se za naslov u Sao Paolu boriti Gudio Pella koji je zaustavio pobjedničku seriju Lasla Đerea (7:6, 7:6) i Christian Garin koji je sa 6:4, 6:4 bio bolji od Norvežanina Ruuda.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

ATP Acapulco, finale: 
Nick Kyrgios
- Alexander Zverev (2) 6:3, 6:4

WTA Acapulco, finale: 
Yafan Wang
- Sofia Kenin (5) 2:6, 6:3, 7:5

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo