IKONSKI TANDEM RAZGALIO TENISKI SVIJET: / Legendarni Škot osvojio turnir s operiranim kukom, Španjolac s 37 godina 'dvostruku krunu'

Image
Foto: Profimedia

Kakva dominacija 37-godišnjaka iza kojeg su daleko najbolji dani kad je bio redovit u Top 20 tenisača svijeta, dok sad lagano čeka mirovinu van najboljih 100 tenisača svijeta

23.6.2019.
21:54
Profimedia
VOYO logo

Nevjerojatan je ovo bio dan za istinske teniske romantike. Nekadašnji najbolji tenisač svijeta Andy Murray i njegov suigrač Feliciano Lopez pobijedili su na ATP turniru Queen's park u Londonu. U finalu su u tri seta bili bolji od vojca Ram-Salisbury.

Ne bi tu ništa bilo čudno da svaki od ovih tenisača nema iza sebe fantastičnu priču. Andy Murray nekadašnji je prvi svjetski reket i dvostruki pobjednik Wimbledona te US Opena, no ovo mu je prvi turnir od siječnja i operacije kuka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Škot je najavio da će pokušati i zaigrati u pojedinačnoj konkurenciji te tako postati jedini tenisač u povijesti kojem je to uspjelo s operiranim kukom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Feliciano Lopez druga je priča. Španjolac je ušao na turnir s pozivnicom, osvojio naslov u pojedinačnoj konkurenciji, postao najstariji tenisač kojem je to pošlo za rukom u Queen's Parku te s Murrayem pobijedio i u parovima. Kakva dominacija 37-godišnjaka iza kojeg su daleko najbolji dani kad je bio redovit u Top 20 tenisača svijeta, dok sad lagano čeka mirovinu van najboljih 100 tenisača svijeta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo